reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dzisiaj ja się chwale ☺️Dziś zostaliśmy właścicielami domu w Holandii ☺️😍👩‍❤️‍👨🏡Klucze dopiero od 1go maja , ale już strasznie się jaram 🤩🤪teraz mogę się już zanurzyć w stronach wnętrzarskich 😍 love it ❤️
Ooo jak super!!!! Dawaj mi tu kreatywne pomysły!!!! Bo u mniej nowym tez trzeba będzie trochę remont ogarnąć 😜My tez gdzieś maj/ czerwiec się przeprowadzimy 😘

Moj M cały czas by chciał 3 razy dziennie „walczyć” o nasze dzieci 🤣🤣ale jednak problem chyba musi być po mojej stronie ( on ma już dwójkę dzieci z poprzedniego małżeństwa) a ja nie mam jednego jajowodu i nie wiem czego jeszcze, ze jeszcze nie mamy dzieci 😢
O ja pierdykam, 3x to bym nie dała rady 🤣
Kochana po to jest invitro! Bedzie dobrze i będziesz mama!😘

reklama
Do góry