klaudiaanita
Fanka BB :)
Prolutex,Crinone,Estrofem,Progesteron Besins,Encorton,Prenatal,Acard,FraxiparineKlaudia anita tak z ciekawosci jakie leki po transfetze ci przepis ? No i trzymam kciuki za zadomowienie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prolutex,Crinone,Estrofem,Progesteron Besins,Encorton,Prenatal,Acard,FraxiparineKlaudia anita tak z ciekawosci jakie leki po transfetze ci przepis ? No i trzymam kciuki za zadomowienie
SuperJade!
Ooo jak super!!!! Dawaj mi tu kreatywne pomysły!!!! Bo u mniej nowym tez trzeba będzie trochę remont ogarnąćDziewczyny dzisiaj ja się chwaleDziś zostaliśmy właścicielami domu w Holandii
Klucze dopiero od 1go maja , ale już strasznie się jaram
teraz mogę się już zanurzyć w stronach wnętrzarskich
love it
![]()
Trochę mi zajmie dojazd a bardziej dolot do CiebieTo zapraszam jutrojeszcze beda. Chyba ze maz moj sie dopadnie i wszystko zje
![]()
O ja pierdykam, 3x to bym nie dała radyMoj M cały czas by chciał 3 razy dziennie „walczyć” o nasze dzieciale jednak problem chyba musi być po mojej stronie ( on ma już dwójkę dzieci z poprzedniego małżeństwa) a ja nie mam jednego jajowodu i nie wiem czego jeszcze, ze jeszcze nie mamy dzieci
![]()
Dla Ciebie zrobie jeszcze jedna porcjeTrochę mi zajmie dojazd a bardziej dolot do Ciebie![]()
Wstąp do mnie po drodze będziesz miałaJade!
Uuuuuuuu, uważaj po mnie przekonaszDla Ciebie zrobie jeszcze jedna porcje![]()
Powiedział bym ze mega !! A nie sadze ze każdego baczka oglądają pod mikroskopem z ejakulatuNiby norma > 39 mln/ejakulat wiec chyba okDziewczyny komus mialam wyslac cos do poczytania
![]()
![]()
i zapomnialam mam za duzo ostatnio pracy w pracy idzisiaj tez tego nie zrobie bo jeszcze troche posiedze soooorrrraaa