Netiaskitchen
Fanka BB :)
Jak sie dogadamy to sie uda na pewnoHahah, może stanie się kiedyś taki cud, że się wszystkie albo prawie wszystkie spotkamy![]()

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sie dogadamy to sie uda na pewnoHahah, może stanie się kiedyś taki cud, że się wszystkie albo prawie wszystkie spotkamy![]()
Jprdl [emoji23][emoji38][emoji12]To jest nic.Znajomej babcia powiedziała żeby do roku czasu dziecku ryby nie dawać bo później mówić nie będzie,bo dzieci i ryby głosu ni majo!
Teraz jej mały nie ma dwóch lat i mówi im widzita mówiłam wam ryby nie dawac przy drugim dziecku bedzieta wiedzieć. Masakra
A jakie miałaś podane zarodeczki ?Monika 90 gratuluje klaudia anita takie leki jak moje tylko bez progesteron besins po transferze mialaam moze dlatego u mnie tak wyszlo kiedy beta ?
No właśnie @bazylia128@bazylia128 jak samopoczucie [emoji8]. Dziś Twój dzień [emoji8]
Gratulacje!!! Piękna betaMam wynik
7dpt 69
Pięknie [emoji173] moje klimatyNo to ja Wam wrzucę trochę zdjęć inspiracji, bo sie tym moim nowym jaram jak dziecko[emoji3][emoji3][emoji3]
A wiem ile czasu zajeło zanim wreszcie ustalilismy jak to ma wyglądać, już nie mówiąc o tym ile czasu zajęło zrobienie tego wszytstkiego[emoji38]
Ja wlasnie marzylam o cegle, o takim siedzisku w przedpokoju, o wielkim stole przy ktorym bedzie sie toczyc codzienne życie.Te zdjęcia to jest twoje nowe mieszkanie, tak, gdzie czekasz na klucze?
Wszystko mi się podoba [emoji7]
Miałaś jakiegoś projektanta czy sama myślałaś?
Czerwoną cegłę kocham [emoji7]
Jak z mężem jedzie to spokojna będzie [emoji23]@bazylia128 daj znac po wizycie. Oczywiście zakładam,ze bez opowieści z krypty się nie obędzie. Uważaj na wycieraczki [emoji8]