0Asiak0
Fanka BB :)
Pamietam właśnie ze tak samo u nas wszystko wypadło. Trzymam tez kciukiIdziemy łeb w łeb [emoji23] Czuje ze u mnie nic z tego ale u Ciebie musza być piękne II [emoji7]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Pamietam właśnie ze tak samo u nas wszystko wypadło. Trzymam tez kciukiIdziemy łeb w łeb [emoji23] Czuje ze u mnie nic z tego ale u Ciebie musza być piękne II [emoji7]

No jak juz kreske widac! Powtorz jutroDziękuję Wam dziewczyny za wsparcie naprawdę. Nie nakręcam się, może się uda
No tak, ale do @ to wszystko się może zdarzyć.No jak juz kreske widac! Powtorz jutro

Ja tam zawsze wierze w najlepsze :-) uda sie!!!No tak, ale do @ to wszystko się może zdarzyć.
U nas to nie da starania tylko walka hahah
Mi też! Zwykle mam w 13-14 dniu, w cyklu po biochemicznej w 17 dc miałam owuEj ej ej mi po poronieniu owu się przesu Ela o tydzień więc dzialaj
Hmm w sumie zanim wrócisz po macierzyńskim to już jej nie będzie. To chyba nie ma co się denerwowaćTylko to moze byc tak ze przyjde i tego samego dnia pojde....
Wydaje mi sie, że nie ma takiego obowiązku. Nigdy przecież o to nie pytają.Nikt nie zawraca sobie tym glowy bo ma 2 lata do emerytury... a nasza kierowniczka tez ma nasze warunki pracy w powazaniu( no dobra przy chorobach i urazach sama nas wysyla na zwolnienia, tydzien chodzilam z orteza to sie nasluchalam) Ludzi mam spoko, ale jedna osoba to wszystko zaburza tak na prawde i to na tyle skutecznie ze nie chce sie tam isc.
Pytanie czy przy badaniach w medycynie pracy musze powiedzieć o ciazy?
Coś tam się przebijaNie wiem sama, mogłam dziś nie robić

Tylko ja czułam, że jest wcześniej. Chociaż jajniki bolą cały czas..Ej ej ej mi po poronieniu owu się przesu Ela o tydzień więc dzialaj
Jutro o 10:00, tym razem facetTo kiedy tera idziesz do lekarza? Blue ty jesteś z wawy mało tutaj lekarzy? Idź do innego nie czekaj. Chcesz namiary na mojego z boramedu?
Edit: doczytałam ze w piątek. Idź i się nie zastanawiaj nawet.