reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
pamiętam jak w pierwszej ciąży mi po głowie chodził taki pomysł, żebyśmy oboje nie wiedzieli, lekarz by nam napisał na karte, a pózniej przyjaciółka by właśnie przygotowała balona, albo babeczki albo coś w tym stylu ;) no i płeć u nas była zasłonięta pępowiną , więc powiedzieliśmy, żeby już tak nie zaglądał i nie szukał, że chcemy mieć po porodzie niespodziankę....aż do 8 miesiąća była niepodzianka... no i, bylam na kontrolnym usg u innego lekarza, on nie wieddział, że nie wiemy i chcemy mieć niespodziankę, ja jakoś zapomniałam powiedzieć, a on do mnie - chłopak waży .... itd :) haha także nici z niespodzianki był. w tej ciąży chce urządzić imprezę dla najbliszszych i dowiedzieć się razem z nimi :)
gratuluje chłopaka :) Macie już imie?
dziekuejmy kochana ❤ wlasnie z chłopiecych imion to chyba Karol jako jedyne podoba nam sie obojgu. mojemu P. to w ogole niewiele sie podoba :D jakby byla dziewczynka to bylaby Blanka :)

Ja tez CHCIAŁABYM Blanke, Iga lub Marcelinke A jak będzie chłopak to będzie wojna domowa [emoji23][emoji23][emoji23]
dziekuejmy kochana [emoji173] wlasnie z chłopiecych imion to chyba Karol jako jedyne podoba nam sie obojgu. mojemu P. to w ogole niewiele sie podoba :D jakby byla dziewczynka to bylaby Blanka :)

Kochana będzie wszystko dobrze! [emoji173][emoji173][emoji173] Czyli zrobiłaś tak jak chcials! Super! Ja tez planuje powiedzieć płci w taki sposób! Pewnie emocje nie do opisania [emoji173][emoji173]
tak sie cieszyl, ze obiadu nie dojadl!!!!! a on zawsze je dokladke! caly czas sie smieje i powtarza, nie wierze, nie wierze. ale najlepszy tekst jaki uslyszalam, to mowi do mnie kochanie, przeciez to zloty strzal :D kuzwa, rynce mi opadly :D zloty strzal z 16 cyklu 🐵🙈🙈🙈

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Padlam!!! Złoty strzał!
tak sie cieszyl, ze obiadu nie dojadl!!!!! a on zawsze je dokladke! caly czas sie smieje i powtarza, nie wierze, nie wierze. ale najlepszy tekst jaki uslyszalam, to mowi do mnie kochanie, przeciez to zloty strzal :D kuzwa, rynce mi opadly :D zloty strzal z 16 cyklu [emoji204][emoji85][emoji85][emoji85]

Mi nie jest np nie dobrze, ale jak mi się odbija mam jakby refluks... Nie wiem czy dobrze to kojarzy bo nigdy nie miałam, po prostu jakby mi się cofalo [emoji2356][emoji848]
Tylko ze akurat przy kaszlu mi zawsze jakos tak podchodzi, szczególnie duszacym... ale w polaczeniu z helikopterkiem w glowie to jest zle...

Mam [emoji16]
IMG_7130.JPG

reklama
Do góry