reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Hahaha to może coś być na rzeczy... polecam ogórkowa ugotować [emoji23][emoji173] Jak troszkę nas podczytywalas to powinnaś wiedzieć coś na jej temat [emoji23][emoji23] Działa cuda! [emoji23]
. Dzieki Kochana :) Byłam dziś na małych zakupach, przechodzę sobie koło Polskiej półeczki i co ?? Kupiłam ogórki kiszone hahahaha

kurcze ja Ci wspolczuje tego bólu glowy i mam nadzieje, ze to tylko na poczatku ciazy i minie niedlugo... mnie ostatnio tez pobolewala a ja w zyciu nie narzekalam na bol glowy. Ile czlowiek musi sie nameczyc... oby te nasze dzidzisie byly podobne do nas, bo jak ja tyle dolegliwosci mam od poczatku ciazy a maluch urodzi sie podobny do P. (dzis juz dowiedzialam sie, ze bedzie synuś, wiec 1;0 dla P. bo dzidzius ma siusiaczka) to gdzie ta sprawiedliwosc? :D
Mi życie ratowali po Porodzie a syn jest klon tatusia :) Jak zyc ? Nie ma
Sprawiedliwości [emoji23]

Ja tak mam na początku ciąży... Nie mogę patrzec na moja mama [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2356] Ma przerabane! [emoji23][emoji23] Zasamj aż boi się do mnie odezwać, nie wiem czemu tak mam, okropne to jest!
Haha no to u mnie podobnie, tylko nie jest to ukierunkowana złość na kogoś tylko na wszystkich i wszystko 😂

To Wam wspolczuje... ja tp chyba zaraz pojde spac i bedzie spokoj. Nawet kaszlnac sobie w spokoju mocniej nie moge... bo mi od razu podchodzi :(
Ja na szczęście trochę się wyciszę chyba zaraz bo się zmęczyłam. Szpital + zakupy + sprzątanie + przygotowanie papryk faszerowanych na obiad i padam. Plecy w lędźwiach mi zaraz wysiądą. A jak mieszałam farsz na patelni to mnie mięśnie ręki bolały hahaha Czyściłam paprykę to mnie palce bolały 😂 Chyba rzeczywiście organizm przełożył swoją energię na ciążę 😂 No ale przynajmniej się wyżyłam. Teraz papryki robią się w piecu to zrobię sobie kawę i włączę 8 sezon Greys Anatomy 😂🙈

reklama
Do góry