reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
U nas niby większość ciemne blondyny-szatyny w rodzinie. Ale co jakiś czas (po mojej stronie rodziny) trafia się piegowaty rudzielec. :-)
Tata niby szatyn był, ale zarost miał rudy. Teraz to siwy gołąbek...
Ja jestem psycho fanką Ani z Zielonego Wzgórza [emoji7] marzy mi się rude dziecko od zawsze. A jak będę miała córeczkę to będzie Ania [emoji3590]

Ja się mogła tylko by rude dziecko nie było [emoji23][emoji23] Ale nawet jak będzie rude to będę Kochała jak swoje [emoji173][emoji16][emoji2957]
Ja jestem psycho fanką Ani z Zielonego Wzgórza [emoji7] marzy mi się rude dziecko od zawsze. A jak będę miała córeczkę to będzie Ania [emoji3590]

Typowa poznańska pyra? Ja mam rodzinę w Poznaniu [emoji4] U mni3e mówi się jeszcze "jo" "he" Ale to już raczej Kujawskie [emoji16][emoji23] Kiedyś tu pisałam że lubię pyry z gzikiem to dziewczyny sprawdzamy co to gzik bo myślały że znów słownik słowo mi zmienił [emoji23][emoji23][emoji23]
A już myślałam :) Bo ja pyra hahaha

Ja się mogła tylko by rude dziecko nie było [emoji23][emoji23] Ale nawet jak będzie rude to będę Kochała jak swoje [emoji173][emoji16][emoji2957]
Rude dziewczynki są przesłodkie [emoji7] moja koleżanka ma piękną rudzinkę, nie mogę się na nią napatrzeć.
No wlasnie :) ja Ruda (co prawda farbowana ale nikt nie musi wiedziec) i slodka [emoji23][emoji7]

Też myślałam że mój będzie z ciemnymi włosami i piwnymi oczami po mnie [emoji6] a wyszedł nam delikatny blondynek [emoji6] kiedyś takie krzyżówki na biologii robiłam to wychodziło że nie mam szans na blond niebieskookie dziecko, a takie sobie urodziłam. Cały czas czekałam jak się urodził aż włoski ściemnieją i kolor oczu się zmieni, a tu 4 lata i takie same ma [emoji6]
Cud natury 😍

reklama
Czy któraś z Was miała taką akcję, że tarczyca była w normie, tzn. Była 3, dostałam eutyrox 25 w marcu zeszłego roku, w listopadzie tsh wm1, 9, ft3 i ft4 idealne. Robiłam tsh 31.01 i wyszło 0,013. Ginekolog kazał odstawić eutyrox, zrobiłam dzisiaj badania tsh 0.05 ft3 i ft4 podwyższone i to sporo... Żadnych dolegliwości nie miałam i nie mam. Gdybym sama nie badała to nawet bym nie wpadła, że coś może być nie w granicy

Do góry