Eveilukasz
Zaciekawiona BB
Tak w styczniu skończyła 16 lat ,dość młodo zaczelam haha ,potem długo nic a teraz ostatni dzwonek .Taka duża córa? Wow. To różnica wieku będzie naprawdę spora.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tak w styczniu skończyła 16 lat ,dość młodo zaczelam haha ,potem długo nic a teraz ostatni dzwonek .Taka duża córa? Wow. To różnica wieku będzie naprawdę spora.
A kiedy masz mieć owu?
. No powiem Ci szok ... daj znać co i jak. Może ja tez wybiorę się sprawdzić ale tu w Ie nie tak prosto ... dziś poszłam np do apteki bo gardło boli, ale nie chciałam kupować czegoś mega mocnego i co ?? Najlepiej przepłukać woda z solą .... ooWłaśnie ka sprawdzałam.
W sierpniu było 2,4
W listopadzie 1.9
Wiec super i w styczniu mówię, a sobie zrobię mimo, że nie było żadnych objawów i 0.013, odstawiłam. Poszłam dzisiaj na pewniaka, że podskoczyło, a tu 0.005... A endokrynog dopiero 16.03
Nie do końca zawsze, córka znajomej mulatki ma blond proste i cienkie włosyPodobno akurat loki czy włosy bardzo podatne się dziedziczy zawsze. Ja mam grube i mega podatne, mąż raczej proste i cienkie więc mam nadzieję że dzidzia włosy odziedziczy po mamusi [emoji23][emoji173]
I tu Cię zaskoczę. Mój syn loków po mnie nie odziedziczył. Ma proste jak druty za mężem.Podobno akurat loki czy włosy bardzo podatne się dziedziczy zawsze. Ja mam grube i mega podatne, mąż raczej proste i cienkie więc mam nadzieję że dzidzia włosy odziedziczy po mamusi [emoji23][emoji173]
Kiedy masz owu? Ja jeszcze nie potwierdzone testami. Wczoraj były przytulanki. Mam nadzieję że jutro zobaczę pozytyw w owu bo coś te testy ostatnio głupoty mi pokazują. Dzisiaj też odpuszczam bo się zbyt ciulowo czuje. Jutro znowu będą. Mężowi już grafik sypialniany zmieniłam [emoji6]Ja dziś odpuszczę brykanie. Brak weny.
Za to wczoraj to aż mnie nosiło, jak nigdy.
Jest krecha [emoji846] super
Dziekuje bardzoJest krecha [emoji846] super
A córa piękna [emoji7] szkoda takich dobrych genów nie rozdawać [emoji846] gratki
I tu Cię zaskoczę. Mój syn loków po mnie nie odziedziczył. Ma proste jak druty za mężem.