a co on robi?Mam i jak optiGrilla XL. Genialny jest [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
a co on robi?Mam i jak optiGrilla XL. Genialny jest [emoji7]
a Ty chodzisz z Córcią na adaptacje? Dużo dzieci jest? U nas połowa przedszkola się pochorowała, zastanawiam się czy wirus, czy wczorajsze pączki, widziałam te obrzydliwości na zdjęciach, w różnych polewach z posypkami.. dla dzieci mega frajda, ale co tam może być to już nie wie nikt. Ja ufam tylko williamsowi jeżeli chodzi o ciasta, pączki, zawsze świeże zawsze pyszne.Trzymam kciuki za owulacyjne szaleństwie dziesiątej nocy. I zdrówka życzę synkowi [emoji846]
jeszcze nic straconegoUda Ci się kochana! Napewno! [emoji173] Ja zawsze mówiłam że zrihei sobie dziecko z murzynem żeby mieć mulata hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Nie nie wyszło [emoji23][emoji23]
Tak z porannego ,nie mam jestem w uk tu ciąża do 12 tygodnia, mają wyrabaneRobiłaś z porannego moczu? Masz możliwość zrobić betę?
Ejj!! Ja też!! Hahha, zawsze mówiłam (pół żartem pol serio), że jak nie znajdę faceta to muszę upolowac jakiegoś czarnuszka, żeby mieć ładne ciemne dzieciątkoUda Ci się kochana! Napewno! [emoji173] Ja zawsze mówiłam że zrihei sobie dziecko z murzynem żeby mieć mulata hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Nie nie wyszło [emoji23][emoji23]
dobrze że w domu jestem bo płacze jak bóbr, mój dziadzio umarł jak byłam w liceum, a byłby najwspanialszym pradziadziem. Moja babcia kochana od strony mamy ma 80 lat, zdrowie lepsze niż niejedna 30Kochane, po badaniu USG pojechałam od razu do dziadziusia do szpitala, czuł się troszkę lepiej bo wykąpany i przebrany nawet ogolony wypachniony i wykorzystałam sytuację, powiedziałam, że zostanie pradziadkiem, łzy stanęły mu w oczach i nie mógł wykrztusić słowa... To były łzy szczęścia... Potem zapytał się czy mój mąż jest szczęśliwy, bo o mnie to pytać się nie musiałKochany jest. Bardzo się cieszę, że już wie. Teraz możemy razem zmierzyć się z chorobą.
Wspaniała jest!dobrze że w domu jestem bo płacze jak bóbr, mój dziadzio umarł jak byłam w liceum, a byłby najwspanialszym pradziadziem. Moja babcia kochana od strony mamy ma 80 lat, zdrowie lepsze niż niejedna 30Je zdrowo, nikogo nie prosi o pomoc, cuuuudowna jest. Nie ma dużej emerytury, ale zawsze o swoich wnukach i prawnukach pamięta. Mieszka koło mojej pracy i często gęsto mi do pracy naleśniki albo pierożki przynosi i coś małego dla Tolka
Wszyscy mi zazdroszczą w pracy
![]()
Że pęcherzyki od poniedziałku nie urosły. Wręcz przeciwnie, jeden jest zapadającyA co to za straszne wiadomości? [emoji846]
jeszcze nic straconego [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Ejj!! Ja też!! Hahha, zawsze mówiłam (pół żartem pol serio), że jak nie znajdę faceta to muszę upolowac jakiegoś czarnuszka, żeby mieć ładne ciemne dzieciątko [emoji23][emoji23]