Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam progesteron tydzień temu 38,20 w limicie od 11 do 44,3 i biorę duphaston 2 razy dziennieKochane czy przy progesteronie 22 należałoby brać luteinę. @ ciąże bez wspomagania straciłam, później w 2 od samego początku brałam duphaston i obie szczęśliwie zakończona. Aktualnie HCG 178, 5+0 tc
Będziesz, ja już jestem spokojniejsza jak zobaczyłam jak „nasz mały człowiek”, jak to nazwał pan doktor, cały pika na ekranieJa dlatego jak na szpilkach czekam do poniedziałku, żeby zobaczyć serducho, a później już obiecuje sobie, że będę duuuzo spokojniejsza![]()
Do wizyty? Ja jak dziś zobaczyłam pikające serduszko to już spokojnie zaczekam do 29.02 na kolejne USGNie ma wyjścia... Ale powiem Ci że mi się dłuży... A byłam.18.02 [emoji2368][emoji2368][emoji23] na dekiel idzie dostać [emoji2356][emoji2368]
Zastrzyki mam po poronieniu w 21tyg. Biore od dwóch kresek. Do tego luteine. Ktora będę powoli odstawiac. Plamienia miałam pare dni, ale ustały. Ginekolog powiedziala, ze mogłam zahaczyc o jakieś naczynko przy allikacji luteiny.Ty masz zastrzyki włączone od kiedy miałaś plamienia czy od początku ciąży z innego powodu ? Przepraszam, jak Cie mylę z kimś, ale wydaje mi się, że miałaś wcześniej plamienia.
Tez tak sobie wmawiamJa dlatego jak na szpilkach czekam do poniedziałku, żeby zobaczyć serducho, a później już obiecuje sobie, że będę duuuzo spokojniejsza ☺
Do wizyty? Ja jak dziś zobaczyłam pikające serduszko to już spokojnie zaczekam do 29.02 na kolejne USG[emoji85] Już jestem spokojna o bąbla [emoji4]
No i w domu trochę odetchną z ulgą [emoji23][emoji23][emoji23]