martini87
Fanka BB :)
Najlepiej zapytać lekarzaWłaśnie Kochane...jak tam z tymi sprawami na poczatku ciąży?? Można uprawiać sex jak jest wszystko ok ??![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej zapytać lekarzaWłaśnie Kochane...jak tam z tymi sprawami na poczatku ciąży?? Można uprawiać sex jak jest wszystko ok ??![]()
Mozna, moznaWłaśnie Kochane...jak tam z tymi sprawami na poczatku ciąży?? Można uprawiać sex jak jest wszystko ok ??![]()
Nic mi nie mówiła na wizycie...hmmHmm jeśli nie ma przeciwwskazań od ginekologa to można![]()
Haha no właśnie u mnie to bardziej ja .. mąż mówi, ze Ale to można?? Bo tak jakoś głupio...jeszcze mi młoda lub młody powie jak sie urodzi,ze go po głowie stukalem[GROUP=]
Mozna, moznaw ogole moj maz jakis bardziej napalony odkad w ciazy jestem
![]()
Spokojnie, dzidzia najwyzej bedzie miala kolysanie,a to lubiHaha no właśnie u mnie to bardziej ja .. mąż mówi, ze Ale to można?? Bo tak jakoś głupio...jeszcze mi młoda lub młody powie jak sie urodzi,ze go po głowie stukalempadlam
Haha wiem ,wiem.. tłumaczyłam mu...Ale A jak cis Wam uszkodzeSpokojnie, dzidzia najwyzej bedzie miala kolysanie,a to lubiw glowe go nie ma mozliwosci stuknac
![]()
ja poki co moge tylko dla przyjemności się kochać,bo i tak nic ze starań nie bedzie,a że uwielbiam baraszkować z moim samcem to czemu nieDziewczyny zazdroszczę Wam uregulowanych cykli i starań. Ja uzmysłowiłam sobie że 8 miesięcy za nami od momentu podjęcia decyzji o drugim dziecku,dwa poronienia .
I teraz znow 9, dni opóźnienia,jak tu się starać?![]()