bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no tak, przecież Ty jestes naszym największym zaprzeczeniem tego,ze AMH nie zawsze musi tylko maleć.Nieda rady na swiezo juz mi doktorek powiedzial AMH ponad 9![]()
Ja Ci mówię, Ty się tak strasznie nie zarzekajNieda rady na swiezo juz mi doktorek powiedzial AMH ponad 9![]()
Wiem,ze moge byc denerwująca,ale ze strachu,ze beta bedzie slabo przyrastać ze wy będziecie miec tysiące a ja setki,ze zacznie spadać. Jak ciąży nie było to sie martwiłam ze nie ma,jak ciąża jest to sie boje zeby sie przedwczesnie nie skończyła. To forum juz niejedną historie widziało,nie chce dokładać kolejnej smutnej poprostuAle czasami aż mnie niesie to muszę![]()
Super! GratulacjeDziewczyny to jest 6dpt, dwóch zarodków 5-dniowych, mam się cieszyć? Czy za nisko? Zobacz załącznik 1084443Zobacz załącznik 1084443
My się martwimy razem z Tobą. Doskonale rozumiem Twoje obawy... Ciężko jest uwierzyć samemu że jednak będzie ok.Wiem,ze moge byc denerwująca,ale ze strachu,ze beta bedzie slabo przyrastać ze wy będziecie miec tysiące a ja setki,ze zacznie spadać. Jak ciąży nie było to sie martwiłam ze nie ma,jak ciąża jest to sie boje zeby sie przedwczesnie nie skończyła. To forum juz niejedną historie widziało,nie chce dokładać kolejnej smutnej poprostu
Wiec przepraszam jesli kogoś urazilam tym że wymyślam ...
Normalne że się denerwujesz. Przełomowym momentem będzie serduszko, Choc i tak nerwy zostaną.Wiem,ze moge byc denerwująca,ale ze strachu,ze beta bedzie slabo przyrastać ze wy będziecie miec tysiące a ja setki,ze zacznie spadać. Jak ciąży nie było to sie martwiłam ze nie ma,jak ciąża jest to sie boje zeby sie przedwczesnie nie skończyła. To forum juz niejedną historie widziało,nie chce dokładać kolejnej smutnej poprostu
Wiec przepraszam jesli kogoś urazilam tym że wymyślam ...
Podoba mi się ta IslandiaPowiem Ci nic specjalnego
Jest trochę więcej wolnego niż w pl, taka różnica. Ale oni nie są wierzący. Oni wierzą w elfy i te sprawydla nich to bardziej „urlop”. A my obchodzimy to prawie jak w pl, FaceTime i jakoś leci
![]()