reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja też jestem taka zmęczona, że już rady nie daje. Wracam z pracy i poszłabym spac, a tu obiad do zrobienia, synek czeka żebym się z nim pobawiala... A ja nie mam ochoty ani pomysłu, leżę z nim i koloruje to wszystko na co mnie stać [emoji17] w pierwszej ciąży tak nie miałam, moze to też kwestia pory roku? Czy to przejdzie...? [emoji17]
Ja się czuje jakbym miała zaraz być chora ech
Możliwe,że pora roku też daje znać o sobie.

reklama
A bierzesz jakieś leki? Może luteine albo Duphaston ci rozpisze lub zmieni dawke
Ja w dniu kiedy dostałam plamienie byłam od razu w szpitalu, lekarz stwierdził, że wszystko wygląda ok, dziecko ok i dał mi duphaston. To było w czwartek i jutro, po tygodniu mam iść do swojej gin na kontrolę.

No ja tylko weszlam do pracy i zaczelo sie lamanie w kosciach i raz goraco raz zimno. Nie obstawiam przeziebienia, bo poza tym jest wszystko ok. Moze dlatego ze po prostu chorowita atmosfera :) no i ta przedluzona jesien daje w kosc na pewno :)
Ja się czuje jakbym miała zaraz być chora ech
Możliwe,że pora roku też daje znać o sobie.

Mam wynik IgG ----> 355.50 IU/ml
I tutaj wg ich danych to:
Do 1 niereaktywny
Od 1 do 3 niejednoznaczny
Od 3 reaktywny

reklama
Do góry