reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rozmawiałam z mezem i lecimy do PL. Musimy wybrac recepte od Pasnika. Zrobie wszystkie badania i wrócę za miesiąc . Dziewczyny a powiedzcie czy warto robic ta histeroskopie? Bo tak sie zastanawiamy
Warto.. zobaczą co w srodku piszczy. A i często się słyszy,ze wpływa pozytywnie na późniejszy transfer [emoji173]

Ups [emoji38][emoji38]
Za to Ty masz dostep do ogorkow kiszonych, sera bialego czy kielbasy wiejskiej, a ja moge sobie pomarzyc tylko [emoji24][emoji24][emoji24]
No bez sera bialego lub serka wiejskiego to nawet w Hiszpanii bym chyba cierpiała ☺️i chyba bym sama nauczyla się robić taki twaróg bo ja bez nabiału to nie funkcjonuję.
No dobra, to juz potencjalna przeszkoda do wyjechania na starość do Hiszpanii zlikwidowana😂😂😂Szybko poszło 😂

Ups [emoji38][emoji38]
Za to Ty masz dostep do ogorkow kiszonych, sera bialego czy kielbasy wiejskiej, a ja moge sobie pomarzyc tylko [emoji24][emoji24][emoji24]
Mój mąż to aż się trzęsie na widok kiszonych - muszę mu wydzielać bo jak za dużo zje to potem śmierdzi mu z paszczy. A ja jestem czujna w nocy i smród mnie budzi [emoji33]
Nic z czosnkiem nie może zjeść bo takim słodkim mu potem śmierdzi z buzi i mnie to strasznie razi [emoji51]

No bez sera bialego lub serka wiejskiego to nawet w Hiszpanii bym chyba cierpiała [emoji3526]i chyba bym sama nauczyla się robić taki twaróg bo ja bez nabiału to nie funkcjonuję.
No dobra, to juz potencjalna przeszkoda do wyjechania na starość do Hiszpanii zlikwidowana[emoji23][emoji23][emoji23]Szybko poszło [emoji23]
Serem wiejski mozna kupic, ale twarog tylko w polskim sklepie, wiec jem 2 razy w roku, bo tak czesto tam bywam.
Nie wiem czy daloby sie zrobic, podobno nawet kiszenie ogorkow tutaj to wyzwanie, ale sama nie probowalam. Nauczylam sie zyc bez pewnych rarytasow, ale teraz w ciazy mam ciaaagle ochote na polskie jedzenie.
A co do przezkzody - widzisz, chciec to moc [emoji16][emoji16]

Czosnek do pracy? I nikt nie ma nic przeciwko? [emoji57][emoji85]
Ja jak wchodzę do biura i tylko drzwi otworzę to już wiem że moja kumpela z biurka obok jadła dzień wcześniej czosnek - to dla mnie takim starym alkoholikiem wali, bleeeee. Nie mogę znieść tego zapachu z buzi i zaraz mnie głowa boli. Nie wiem dlaczego tak ostro na ten zapach reaguję???

reklama
no nie nawalilam tego calej glowki tylko jeden zabek [emoji23] zreszta podsunelas mi pomysl moze jak sie tak nawpycham czosnku to nareszcie nikt ode mnie nie bedzie nic chcial ;)
Sounds like a plan [emoji16][emoji16]
Pytam, bo ja nawet jak chora jestem to pozwalam sobie na czosnek wieczorem, ale rano juz nie, zeby nie chuchac. A juz do pracy to sobie nie wyobrazam.

Do góry