Qwertyy77
Fanka BB :)
DziekujeTo być może już niedługotego Ci życzę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziekujeTo być może już niedługotego Ci życzę
Ja też już odliczam do testowaniaHej. Wy to o chorobach a ja wstałam z dreszczami i kaszlem :/
Jak czytam te wszystkie hity koronowirusowe to cieszę się, że moja familia pracuje w Służbie Zdrowia, od podszewki nie ma tej paniki - jeszcze. Jak zacznie panikować bliska mi osoba to zamawiam nagrobek póki będzie szansa i wtedy dopiero zacznę się naprawdę bać. Póki co nawet maseczek mi nie przywiózł haha Może dlatego, że nadal z domu nie wychodzę :/
Mam nadzieję, że się wykuruję do przyszłego tygodnia bo czeka mnie najważniejsze USG i ten beznadziejny tedt PAPPA :/
Która teraz testuje? @MamaTolka daleko jeszcze?![]()
To gratulacje kochana. W ciąży musi byc wysokie stężenie LH . Ale jest tak wysokie ze kreska kontrolna znika czekaj wrzucę ci mój idę zrobić14 dpo. Tak wcześniej robiłam testy ciążowe i wychodziła jasna kreska dzis chciałam zobaczyć czy Ciemnieje ale pomyliłam testy![]()
Nie ja nie mam tego czegos z zapachami hahah ale jak widze jajko mam odruch wymiotny od wczoraj [emoji23]
Dawaj. Poka to! poka to !To gratulacje kochana. W ciąży musi byc wysokie stężenie LH . Ale jest tak wysokie ze kreska kontrolna znika czekaj wrzucę ci mój idę zrobićzaraz wracam i wyśle zdjęcie
Ja, zawsze wiernaCzy ktoś w ogóle został tutaj starający, czy już same szczęśliwe byłe staraczki tu mamy?
Czy ktoś w ogóle został tutaj starający, czy już same szczęśliwe byłe staraczki tu mamy?
Ja, zawsze wierna![]()
Naprawdę ciekawe! Ludzki organizm chyba nigdy nie przestanie mnie zadziwiacW ciąży jest taki wyrzut LH ze pik jest tak mocny ze nawet w owulacji takiego mocnego testu nie ma . Moja znajoma tez się kapla o ciąży przez zrobienie owulacyjnego.
Mocny pozytyw owulacyjny jest przed planowaną @ a po niej jest taki
Edit : kontrolna kreska znikadziś mam 5+3