reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Newfie, super wieści, oby tym razem Wam się udało, trzymam kciuki. Ja w tym m-cu też mam wyjątkowo piękny śluzik i jest go dużo, aż jestem w szoku. A choroba coś nie chce odpuścić, faszeruje się czym tylko mogę aby jutro być w dobrej formie.

Wanilia_sky wracaj jak najszybciej do zdrowia. Tylko uważaj co bierzesz, bo fasolka może już się rozwijać w tobie.
Newfie no to heblowanko i czekamy na efekty

No właśnie, trochę się boję tych lekarstw, bo może moja fasolka już jest ze mną:sorry2:
Biorę jak na razie rutinoscorbin i zastanawiam się nad polopiryną, myślisz, że mogłabym? Robię sobie różne mikstury z duzą zawartością wit. C

Wanilia_sky na BB i na 28 dni chyba też jest lista leków bezpiecznych i niebezpiecznych w ciąży. Wpisz w wyszukiwarkę lekarstwa a ciąża to powinno ci się trochę tego wyświetlić. Ja ze swojej strony polecam głównie czosnek, a jeszcze lepiej napój z cytryny, miodu i czosnku

Wanilia_sky na BB i na 28 dni chyba też jest lista leków bezpiecznych i niebezpiecznych w ciąży. Wpisz w wyszukiwarkę lekarstwa a ciąża to powinno ci się trochę tego wyświetlić. Ja ze swojej strony polecam głównie czosnek, a jeszcze lepiej napój z cytryny, miodu i czosnku

wanilia_sky Dorota ma racje...ja uwzględniam tylko naturalne sposoby (no chyba,ze tak dobrze by mnie wzielo):-) (tylko raz w życiu miałam antybiotyk w wieku 6 lat) Jak byłam ostatnio u lekarza to zapytał gdzie sie uchowałam z taka czystą kartą:-) Jem cytrynki-uwielbiam je dosłownie! Wcinam bez cukru...mmmniamm...polecam. A co do czosnku to pomimo zapachu tez daje rade-w koncu moze tutaj chodzic tez o zdrowie kruszynki.
Kiedy takie przeziębienie nie odpuszcza trzeba wybrac się koniecznie do lekarza:tak:wanilia_sky życze zdrowka i udanego wypoczynku:-):tak:

Dorota, Majeczka dzięki za odpowiedź. Zrezygnowałam z tej polopiryny.I będę leczyć się naturalnie.
Właśnie wróciłam z synkiem od lekarza, nie dośc, że jest alergikiem to jeszcze dopadł go wirus i strasznie sie dusi, ale zaaplikowałam całą serię lekarstw i czekam na poprawę.

Ja polecam mleko z miodem i czosnkiem na noc. Podobno dodają jeszcze surowe jajko do tego , ale przyznam się, że nie próbowałam i nie mam zamiaru. Fe.

reklama
Do góry