reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No, z roznych aspiratorów tez uzywam takiego zwyklego do ust. Najlepiej dziala jak dla mnie.
Tez nienawidzę glutow. Mlody chyba bardziej od samych glutow to nienawidzi tylko samego ich wyciągania [emoji3]
Ja tez bardzo dlugo uzywalam tylko takiego, a potem kupilam tez ten do odlurzacza i powiem Ci, ze razem z woda morska 2 sprayu w przypadku cjoroby dziala cuda. I zrob mu ciepla wode, dodaj 2 plasterki swiezego imbiru i lyzke miodu, zostaw przez noc. Rano mozesz dodac ciut cytryny i strzykawka mu zaaplikuj kilka razy w ciagu dnia, odkazi gardlo, szybciej dojdzie do siebie.

Mam nadzieje, ze coś wybiorą [emoji1374] cały czas słyszeliśmy , ze endometrioza jest przyczyna , później doszła tarczyca , a teraz to [emoji2358]Ja już ogarnelam przeszkody i teraz nasienie [emoji848] chyba nie może być za dobrze [emoji2957]ale jestem ciekawa jak podejdą do całej stymulacji , jakie leki i dawki konkretnie dostanę . Cóż - do 6go kwietnia czekamy. Teraz szykuje się na 2 tygodnie w Polsce i to mam w głowie [emoji3526] [emoji3590]Aaaaa propos tych suplementów dla facetów -co polecacie ? Ja sama zmontowałam Paczusiowi miks tabsow - witamin i minerałów , ale widać nie bardzo pomogły ...
Coś takiego plus lkarnityna i q10
20191111_202919.jpeg

reklama
Do góry