reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Będziemy czekaćJestem po pobraniu. Jak nie zejdę na zawał czekając to ok 20stej powinnam dać znać.
U nas leje i jest paskudnie, ten dzień nie zapowiada się najlepiej![]()

Będzie dobrze!!! Trzymam kciukiJestem po pobraniu. Jak nie zejdę na zawał czekając to ok 20stej powinnam dać znać.
U nas leje i jest paskudnie, ten dzień nie zapowiada się najlepiej![]()

Jesteśmy z tobą [emoji110][emoji110][emoji110]Jestem po pobraniu. Jak nie zejdę na zawał czekając to ok 20stej powinnam dać znać.
U nas leje i jest paskudnie, ten dzień nie zapowiada się najlepiej [emoji20]
Netiaskitchen
@Liliana87 napisałam Ci priv
daj znać

Jaką maskę, możesz wrzucić zdjecie ??Ano i jeszcze zapomnialam zakupilam te wasza maske drozdzowa no super po niej wlosy sa ... Juz chyba 3/4opakowania zuzylam zapach no poprostu drozdze ale wlosy rewelka tylko co 2 tygodnie trzeba grzywe obcinac bo tak zasuwaja
Dawaj znac2. Jakie przyrosty. Czekamy !!Laseczki miłego i owocnego dnia!!!
Ja już po pobraniu.Wizyta dopiero o 17.10. Ale właśnie się dowiedzialam, ze mogę od razu mieć usg u położnej,więc idę. Serce mi wali, zaraz się rozryczę i na szczęście są 2 osoby przede mną, wiec chwilę to jeszcze potrwa zanim wejdę...
Trzymajciepls. Boję się jak cholera...
No piękna ta kropka !!! Kiedy wizyta na serducho ???No to zaczynam dzień od dobrych wiadomości!!!
Jest pecherzyk w jamie macicy!!! Prawidłowy jak na ten moment bo dziś 17dpt. Popłakałam się na tym samolocie
Załączam fotkę, i przedstawiam Wam Kropka lub KropkęUff, emocje od rana.
Pałaszewski podobno wraca od 9.03.Takie info mają w klinice jak na ten moment.
reklama
motylek24
Teraz tylko serduszkoNo to zaczynam dzień od dobrych wiadomości!!!
Jest pecherzyk w jamie macicy!!! Prawidłowy jak na ten moment bo dziś 17dpt. Popłakałam się na tym samolocie
Załączam fotkę, i przedstawiam Wam Kropka lub KropkęUff, emocje od rana.
Pałaszewski podobno wraca od 9.03.Takie info mają w klinice jak na ten moment.
Swoją drogą jakie dziwne koleje losu i dowód na to, że trzeba trafić na TEN zarodek. Czasami losujemy fartownie za pierwszym razem a innym razem dopiero za 2, 3.....
Podziel się: