To Twoja pierwsza stymulacja, wiec normalne ze tak to wszystko przezywasz.Dobry wieczorekChciałam Wam tylko powiedzieć że potraficie podnieść człowieka na duchu
Dziękuję Wam za to. Jestem tu dopiero od wczoraj ale dzięki Wam jest mi raźniej. Wiem teraz że nie tylko ja wpadam w nastroje od płaczu po panikę. Tak chciałabym aby Nam wszystkim się udało. Wczoraj miałam doła i stracha dzisiaj troszkę lepiej. Choć ze mną jest sprawa niełatwa. Nawet jak uda mi się zajść w ciąże to i tak moja ciąża będzie zagrożona. Mam macicę jednorożną. A to bardzo duże ryzyko dla ciąży. Echhh....ale tyle jeszcze przede mną. jutro kłucie number 2. W sobotę pierwszy podgląd (w 5tym dniu stymulacji). Myślicie że nie trzeba podglądać wcześniej. Lekarz niby napisał że 6-7 d.c, więc chyba ok. Jak było u Was? a i kiedy może ewentualnie pojawić się objawy hiperstymulacji? jak to poznać? i po ilu dniach jest punkcja?? Trzymam za Was kciuki i pozytywnie "zazdraszczam" wszystkich "pełnych" brzuszków.Pozdrawiam.
Ale wiesz co trzeba zrobić? Wyluzować, wiem, łatwo się mówi!
Ja przed pierwsza stymulacja robiłam oczyszczanie organizmu, cuda normalnie! Maz nawet na McDo spojrzeć nie mógł

Teraz już odpuściłam. Nie powiem Ci kiedy możesz mieć objawy hiperstymulacji, bo tego nie miałam, ale to normalne ze po około 7 dniach jest pierwszy podglad. Punkcja zazwyczaj wypada w czasie jajeczkowania, wiec około 15 dnia cyklu, ale po to jest podglad żeby ocenić jak rosną jajeczka. Będzie dobrze kochana

Trzymam kciuki za Ciebie!