reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwona wiem, ze ty wczesnie wstajesz i za to Cie podziwiam. Ja nie moge sie zmusic, zeby wstac przed 8.:zawstydzona/y: I przez to nie moge nieraz z niczym zdazyc.:baffled:

reklama
Mój mały tez zasnął...Wcześniej wlazł mi na kolana i tak fajnie się prztyulał.Słoneczko moje kochane:-):-)No a ja poodwiedzałam blogi.Jak się obudzi to pojdziemy na spacerek.Planuje dziś bez wózka.Wczoraj tak pięknie szedł na nóżkach:tak::tak:
A ja się zażeram lodami hmmmm:confused::confused::confused:

ANIU 138 z okazji rocznicy ślubu dla ciebie i twojego męża wszystkiego naj:
Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,
wśród miłości , wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata.

Witam z rana

Ja dzis sie czuje okropnie, jestem jakas nie dospana i jescze @ przyszla i wszystko mnie boli:baffled: masakra nie lubie takich dni:baffled:

Ewcia milo cie widziec i witam prawie na moich terenach ;-)

Iwonka naprawde wczesnie wstajesz i to codziennie:szok: nie wiem jak to zniose jak u mnie przyjdzie takie czas....chyba każdą z nas to czeka;-)

Moze ja tez bym sie skusila na taka kartke dla babci i dziadka:confused: tyle ze nie wiem jak sie to robi i gdzie???
Podawalyscie ostatnio jakis link do ozdabiania zdjec to tez sie tam robi?
Mozeci podac jakis program do zrobienia takich karteczek?

Iwona wiem, ze ty wczesnie wstajesz i za to Cie podziwiam. Ja nie moge sie zmusic, zeby wstac przed 8.:zawstydzona/y: I przez to nie moge nieraz z niczym zdazyc.:baffled:

Kochana nie ma za co podziwiać. Zobaczysz jak twoi chłopcy pójdą do szkoły to też będziesz rano wstawała, żeby dzieciaki do szkoły wyszykować i zaprowadzić:tak:. Ja jak nie musiałam wstawać ( w wakacje w przerwie świątecznej) to też korzystałam i spałam dokąd mi dali:cool2:

reklama
Do góry