ANIU 138 z okazji rocznicy ślubu dla ciebie i twojego męża wszystkiego naj:
Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,
wśród miłości , wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata.
My również dołączmy się do życzeń

.Miłości, miłości i jeszcze raz miłości :-)
Ja przed chwilą wzięłam cieplutką i pachnącą kąpiel, Oliwka mi towarzyszyła w łazience w krzesełku do karmienia i jestem w szoku, że nie płakała, bo do tej pory jak mnie widziała z mokrymi i ulizanymi włosami to wpadała w histerię.A tu dzisiaj taka niespodzianka

.
No i czeka nas dzisiaj wizyta u lekarza, Oliwka złapała kaszel i to taki okropny, strasznie mokry i ciężki (nie wiem jak to opisać

).A mialo być dzisiaj szczepienie, ale raczej w takiej sytuacji lekarz jej nie zaszczepi, mam nadzieję tylko że obejdzie się bez antybiotyku.
Poza tym wczoraj mieliśmy szał zakupów.Ja w końcu kupiłam sobie spodnie, Jacek stwierdził, że jestem szalona, że zapłaciłam za dżinsy 210 zł ;-).Nie moja wina że o wiele łatwiej znaleźć mi gacie w firmowych sklepach...:-(.A poza tym kupiliśmy sobie plazmę, LG, 42 cale, a dzisiaj będziemy mieć nową lodówkę i nagrywarkę DVD.Oczywiście to wszystko na raty, żeby nie było że nie mamy co pieniędzmi robić ;-)

.
A Oliwka dzisiaj ma szalony dzień;-) i np.podchodzi do sprżętu, naciska guziczki, a jak ja jej mówię: Oliwia, to be, to ona wali ręką w ten sprzęt, mówi "beee" i wywala język.A jak jest to rzecz którą daje radę złapać w rękę, to rzuca z całej siły na ziemię i mówi to samo i również wywala język.Dziwna jakaś jest