reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Co do tych konfitur to on ma taka ZOŚKE ;) Co mu zawsze przynosi do domu i konfiture i chałke i jakis ser bialy, zakwas buraczany. Ja tego nie jem bo to az kipi tluszczem i ona to wszystko sama robi ;) On jej za to placi ale tez sypnie jej zawsze jakims komplementem, ktorego ona nie rozumie i sie smiej jak dziecko ;) OOjjj Panie Łukaszu :D:D:D On ja lubi i ja nie moge nic na nia powiedziec bo mnie zaraz poprawia :D:D:D Wpuszcza ja napewno do domu jak jestem w pracy bo jak przychodze do domu to ja czuje ;) Nawet moje psy ja lubia ;) A Zoska to ma wielkie cycory i kuperek tez spory ;)

@bazylia128 Ty ziółko nasze kochane jesteś zazdrosna? No proszę Cie. Każda inna przy Tobie jest nudna jak flaki z olejem 😁 Twój mężczyzna próbuje sobie swoje męskie ego podbudować bo przy takiej dzielnej kobiecie jak Ty to wiesz 😉

reklama
Hej Dziewczyny :)
Nie jestem w stanie was nadrobić :( Macierzyństwo zabiera mi 100% czasu ale wiem jedno warto :)
Uciekam z forum ale obiecuję ze wrócę gdy zdecyduje się na kolejnego malucha :) Oczywiście musze zapomnieć jeszcze ból porodowy:)

Trzymam za was mocno kciuki :* Wiem ze każdej się uda osiągnąć cel :* Warto marzyć i walczyć :)
Buziaki Pozdrawiamy

Myślisz ze przez 3 tyg spadnie tsh ? Już wysłałam im maila jak jutro nie dostanę recepty to spod ziemi wydobędą choćby od innego lekarza
Jest problem z euthoryx. Poza tym u mnie zawsze pilnuja TSH i z takimi wynikami napewno doktorek nie dopuscil by mnie do transferu ;( Ale moze spadnie... Ja na Twoim miejcu jesli nie spadnie odlozyla bym transfer...

@bazylia128 Ty ziółko nasze kochane jesteś zazdrosna? No proszę Cie. Każda inna przy Tobie jest nudna jak flaki z olejem 😁 Twój mężczyzna próbuje sobie swoje męskie ego podbudować bo przy takiej dzielnej kobiecie jak Ty to wiesz 😉
Cos ty raczej nie jestem zazdrosna bo ona jest po 40 i chyba nigdy pudru na oczy nie widziala ;) Ale wiem ze ja bardzo lubi. Ona taka fajna skromna kobietka ze wsi jest... Tylko wlasnie nie wim dlaczego zawsze przychodzi do niego i najchetniej jak ja w pracy jestem ;)

A idź ty z tymi ptakami [emoji849]. Właśnie rzucałam w kosy kamieniami bo pod podbitkę pod dachem chcą wleźć[emoji51].
Żadnego nie trafiłam oczywiście, bo mi szkoda
A tem moj pacanek ciagle sypie tym ptaszyskom slonecznik i sie cieszy ze wszystkie z okolicy do niego przylatuja ;) Tylko taras zasrany i zasyfiony skubinkami ;)

reklama
Do góry