Netiaskitchen
Fanka BB :)
15.30@Netiaskitchen kiedy ta Twoja wizyta??? Bo ja potrzebuje duuuużo dobrych wiadomosci![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
15.30@Netiaskitchen kiedy ta Twoja wizyta??? Bo ja potrzebuje duuuużo dobrych wiadomosci![]()
@Tasza @bazylia128 @Aduś16 @Netiaskitchen i reszcie bardzo dziękuję za te suple i inne wskazówki ❤ jesteście bardzo kochane. Dobrze mi z tym że tu trafilam bo tylko wy znacie ten ból. Niesteyy mimo wsparcia bliskich czuję sie tylko gorzej a tutaj mi od razu skacze auratrzymam za Was wszystkie bardzo kciuki.
No widzisz, i tak też może się udaćNie znam twojej historii no jestem nowa ale z invitro walczę już 7 lat i w moim przypadku najważniejsze było schudnac i uprawiać sport.
Potem dobrze dobrana procedura.
I koniecznie świeży transfer.
Nigdy w życiu nie brałam suplementow. Tylko kwas foliowy. Więc i tak się da.
Ja teżAle cudnie!!! ❤Jestem strasznie ciekawa co tam w środku rośnie ❤
KalendarzSex?[emoji23][emoji23][emoji23] czy jedzenie[emoji848][emoji23][emoji23][emoji23]
Tak ja już po połówkowychHej ☺ Tak szaleje co mnie bardzo cieszy. Dzisiaj mamy prenatalne i mamy nadzieje na jakieś piękne zdjęcie 3D. A Ty ? Jesteś już po ? Jak się czujesz ?
SuperJa tez juz w domku (na 14 do pracy). Pan doktor jest zadowolony, pęcherzyków 10 okolo 13-15mm, powiedział, że do punkcji muszą byc 17mm więc jeszcze trochę podrosnąć muszą. Generalnie bardzo dobrze reaguję na leki. W czwartek nastepne podglądanie i punkcja albo w sobote albo w poniedziałek [emoji4] Dziekuje za wszystkie kciuki [emoji8]
@klaudiaanita [emoji173][emoji173][emoji173] jaki piękny pęcherzyk! Dzielna jesteś mega i maluszek też! Niech sobie rośnie!
@Netiaskitchen gratuluje wyników i trzymam kciuki za usg i piękne serduszko [emoji173]
@Laurka2019 czy mi gdzies umknęła Twoja relacja? Jesli nie to dalej zsciskam kciuki [emoji4]
@bazylia128 moja kompanko! Co z Tobą? Mam nadzieje, że nie przegapiłam nic? Jesli mozesz to wpisz mnie we czwartek na kolejny podgląd jajec![]()