reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry:-)
My na spacerku jeszce nie byliśmy bo padało:-(
iwonka współczuję śmierci brata:-(Trzymaj się ciepło
Marta super że Julek juz ma sie lepiej:tak:
Bodzinka Ty to naprawdę jesteś super zdolna dziewczyna:tak::tak::-)Kartak jest boska:-)
Ja mam nosidełko ale nie korzystam z niego bo Grzes strasznie w nim krzyczał:-(A chusta była bardzo droga:baffled:

Dzien dobry wam dziewczyny ;-):-)

Bodzinka - jak miło widzieć Zabrze:-) Mój Piotruś się tam urodził:-) Fajne foteczki:tak:

Iwonko - Nie wiem co napisać:-( Bardzo mi przykro i życzę siły w tych ciężkich dniach dla Ciebie i rodziny:-(

A mój Mały nie chce spać:baffled:
Moj Grzes tez cos nie mogl zasnac-godzine nie moglam go uspic i przez godzine prawie non stop sie darl (i to prawie w kazdej pozycji, oprocz pionowej, ale przeciez na pionowo nie bede go usypiac).
Na spacerek nie idziemy, bo pada, a w zasadzie siapi deszcz i szkoda moich i Macka mertow, bo znajac zycie on bedzie szedl powoli wchodzac po kaluzach, a ja bede sie wkurzac, bo chcialabym szybko odbednic zakupy a on sie wlecze i moknie (bo kaptura nie da sobie zalozyc).:baffled:

Joas witaj imienniczko.;-)

Inna lec z mala do lekarza i potem daj znac co ci powiedzieli. Duzo zdrowka dla malej.:tak:

Iwonka bardzo Ci wspolczuje.:-( Trzymaj sie jakos kochana.

Dzien dobry wam dziewczyny ;-):-)

Bodzinka - jak miło widzieć Zabrze:-) Mój Piotruś się tam urodził:-) Fajne foteczki:tak:

Ha! Ha! To super:-)Karollo i mój mąż też:tak:Ja jestem urodzona Bytomianka:-)Ale pokochałam Zabrze i dobrze mi tutaj:tak:

Jestem po spacerku, zaczeło siąpić więc weszłam tylko po ziemnieki i autko dla maełgo(bo mu zgniotłam:-()Mój ukochny syn stwierdził,że mokry chodnik to idealny tor wyścigowy i siadł na nim z autkiem.Szkoda,że nie widzieliście miny babci idącej z naprzeciwka HiHiHi:-):-):-):-)
W ogóle to mnie wkurza dzis bo na okrągło piszczy albo się dzrze o wszystko i jak jest zły i jak zadowolony:dry::dry::dry::dry:

reklama
Do góry