katrinm5
Fan(ka)
Bodzinka niezły agent z Karolka i jaki pomysłowy
Dzięki chyba sobie ją zamówię mam tylko nadzieję że lepiej sie sprawdzi niz nosidełko
Grześ też straszni marudny:-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Bytomiu mieszkałem 3 lataHa! Ha! To super:-)Karollo i mój mąż teżJa jestem urodzona Bytomianka:-)Ale pokochałam Zabrze i dobrze mi tutaj
![]()
Bodzinka niezły agent z Karolka i jaki pomysłowyDzięki chyba sobie ją zamówię mam tylko nadzieję że lepiej sie sprawdzi niz nosidełko
W Bytomiu mieszkałem 3 lata![]()
Można liczyć też i na odpowiedź ;-) Na przeciwko lodowiska, Dymitrów w bloku klatka 48T
A jeśli można spytac to gdzie????Spytac zawsze możnaNo dobra jeśli można liczyć na odpowiedż;-);-);-)
Witam)
Bodzinka - czemu się nie chwaliłaś, żeś ty chustomanka?Ja też ;-)
Tylko ja mam hoppa obecnie a wcześniej miałam bebelulu![]()
Bodzinka będę wdzieczna za pomocBo ja taka pół chustomanka.Lubie chuste, ale na razie nie nosze bo mi w tych ubraniach w pouchu niewygodnie.Hoop mi się podoba ale nie na moją kieszeń...Polecam chuste ale wózek tez lubie:-):-)Poza tym byłam na chustowym forum i na spotkaniu , większość mam miała wiazane albo kółkowe.Na forum mamu dawały mi odczuć,że pouch to gorsza chusta i jedyna fajna to wiązana.Najlepiej Hoop lub Nati więc przestałam pisać..Było mi przykro...Ale fajnie,że Ty chustowa:-):-)