reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2020

Wiem, że jest taka możliwość, ale planowe zabiegu umawiane są zazwyczaj szybciej, a wolę stracić to ubezpieczenie nic pewność, że tą CC na pewno mi zrobią i nie zmuszą do porodu naturalnego.
W medicover masz gwarancję, że zrobią cc jak już masz ustalone nawet jak przed terminem niespodziewanie w środku nocy odejdą Ci wody.

reklama
Mam prośbę, czy dziewczyny po prenatalnych lub te co miały usg w skończonym 10 tc mogłyby napisać jakie tętno miały ich maluchy w tym czasie? Bo mimo, że lekarka mówiła, że jest ok to wkręcam sobie, że za niskie jak na ten tydzień. :unsure:

Co do NIFTY to powiem Wam, że zaczynam mieć dość. Tak nieogarnięta koordynatorka mi się trafiła, że 2 dzień nie była w stanie się dowiedzieć w jakich godzinach jest opcja, by kurier odebrał próbki. Wysłała mi do domu zestaw i tam jest tak skomplikowana procedura pakowania i opisywania wszystkiego ( a odsyła się w 2 miejsca do Chin i Katowic), że już nie wiem czy to ogarnę i czy jest sens w taki sposób to robić. Wy zamawiacie to pobranie do domu czy robicie u nich w laboratorium?

Dostarczyłam zaświadczenie, ale czy mi wyrównają to nie wiem 🤷🏼‍♀️ ciążowe było tylko jedno na tydzień wcześniej :) Ale bez kodu B na moje życzenie. Wynagrodzenie mam stałe, od stycznia miałam podwyxkę i powiedziano mi, że moje wynagrodzenie na zwolnieniu ciążowym się nie zmieni i będzie takie samo. Możliwe, że to dlatego, że to korpo i to oni bezpośrednio wypłacają świadczenia :)

korpo po 33 dniach rozlicza się po prostu samo z zusem, mają takie same przepisy jak kazdy inny.

Masz racje ale to typ czlowieka,.ktory zawsze ma racje jest narcystyczny, mitoman i generalnie to co nie on... niech sobie radzi w życiu.
Karolina, przepraszam ale muszę zapytać, dlaczego w takim razie decydowałaś się z takim człowiekiem na dziecko ?

pary się kłócą, to normalne, ale narcyzm i mitomania to poważne zaburzenia od których powinno się jak najdalej uciekać.

Ostatnia edycja:
Co do NIFTY to powiem Wam, że zaczynam mieć dość. Tak nieogarnięta koordynatorka mi się trafiła, że 2 dzień nie była w stanie się dowiedzieć w jakich godzinach jest opcja, by kurier odebrał próbki. Wysłała mi do domu zestaw i tam jest tak skomplikowana procedura pakowania i opisywania wszystkiego ( a odsyła się w 2 miejsca do Chin i Katowic), że już nie wiem czy to ogarnę i czy jest sens w taki sposób to robić. Wy zamawiacie to pobranie do domu czy robicie u nich w laboratorium?
Ja u ginekologa. Mam zrobić tylko przed 13, bo o 13 kurier odbiera próbki.

reklama
Do góry