reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurczę, znowu załamka...Oliwka przez dzień wyglądała na zdrową, a teraz kaszle tak, że mam wrażenie że jej pluca wyrwie...:-(.Nie wiem co mam robić...Jutro rano jadę do szkoły, Jacka ma cay dzien nie być, a jak coś się będzie działo to co :confused:.Mam dość...Mała nie śpi, co chwię rwie ją w płucach...Okropnie to brzmi i wygląda...Albo lekarz jakiś niedouk, albo ja mam niepotrzebne schizy :sorry2:

reklama
Moja też nie lepsza:wściekła/y:,twierdz,że dziecko powinno codziennie kostkę czekolady zjeść a dziury w zębach to się od antybiotyków robią:no:!

No, no, no..Pewnie też od owoców:-):-)No by wy nie wiecie, jak nie ma ząbków to jak sie mają psuć????Takie jest myślenie mojej teściowej....Mama na szczęście podejście ma bardziej nowowczesne.No i nie latała i małego mi nie ubierała w 10 par śpioszków jak teściówka..No ale one tak z dobrego serca robią.Choć wkurzają na maksa:dry::dry::dry::dry::dry:
żaraz spac ideMtrix się skończył:cool2::cool2:U ja:cool::cool:

Witam.Ja dzis tez w zlym nastroju.Najpierw cala noc koszmary mi sie snily a dzis rano o 9 zmarl moj brat.Mial 34 lata :(((((((((((
Joas witaj:
:szok::szok::szok: bardzo współczuję, taki młody :szok:, trzymaj sie kochana :-:)-(
My byliśmy dziś na 2 spacerkach :tak: ciepło, dosyć wilgotne powietrze, ale bardzo fajnie. Szkoda tylko, że Jędrek zaczyna chyba przechodzić bunt dwulatka i ..... doprowadza mnie szału :baffled: jest taki niesłuchany. Wszystko robi na złość.

Dziś w sklepie przez to wszystko nagadałam sprzedawczyni :zawstydzona/y: ale.... powiedzcie czy nie miałam racji :confused: Jędrek wołał czekoladkę, ja mu powiedziałam, że nie kupię bo był niegrzeczny, a pani wyciąga czekoladkę z koszyczka i mu daje w prezencie :wściekła/y: no ludzie..... zeźliła mnie jak nie wiem co :wściekła/y:
Dobrze zrobiłaś :tak::tak:
Dziewczyny, a ja byłam dziś na wywiadówce i jestem bardzo dumna:tak:. Moja Natalka utrzymuje się na I miejscu w klasie. To jest dla mnie najlepsza nagroda za cały czas, który siedzimy razem nad książkami:tak::-). Została też wytypowana do konkursu recytatorskiego, ale to dopiero po feriach.
Gratulacje dla Natalki! To na pewno po mamie te zdolności :tak:

jasmina111 - pytam, bo jak ostatnio Natek był chory, to bolały go uszka, podejrzewałam zapalenie uszu, ale nasza pediatrzyca z przychodni nawet mu w uszka nie zajrzała, powiedziała, ze ona się na uszach nie zna :wściekła/y::wściekła/y:
Wkurzyłam się, bo ciężko jest dostać się z dnia na dzień do laryngologa, nawet prywatnie, a wiadomo, że przy zapaleniu uszu ból jest duży. No i zdziwiło mnie, jak pediatra może nie umieć zbadać uszek dziecku, przecież to jedna z najczęstszych chorób u dzieci. :wściekła/y::wściekła/y:
A wygląda na to, że to tylko nasza taka niedouczona baba jest :///
szok, co to za lekarz pediatra :no:, ale to nic u nas w przychodni kilka dni temu dzieci przyjmował lekarz ogólny taki co normalnie dorosłych przyjmuje :confused::dry:.
A do pediatry czekałam z dwoma półtorej godziny :wściekła/y:

Moja też nie lepsza:wściekła/y:,twierdz,że dziecko powinno codziennie kostkę czekolady zjeść a dziury w zębach to się od antybiotyków robią:no:!
:-D:-D dobre :-D:-D
dobrze że moja Majka za słodyczami nie przepada, tak jak ja:tak:

Dobranoc
A ja o 5.00 mam antybiotyk Dawida.
Jak byłam z Majką w szpitalu to mi doktórka powiedziała że antybiotyk ma 2 godziny marginesu, czyli jak masz podać o 5 to musisz tą dawkę podać nie później nisz o 7, ale następną liczysz normalnie od 5, mam nadzieję że dość zrozumiale napisałam

Kurczę, znowu załamka...Oliwka przez dzień wyglądała na zdrową, a teraz kaszle tak, że mam wrażenie że jej pluca wyrwie...:-(.Nie wiem co mam robić...Jutro rano jadę do szkoły, Jacka ma cay dzien nie być, a jak coś się będzie działo to co :confused:.Mam dość...Mała nie śpi, co chwię rwie ją w płucach...Okropnie to brzmi i wygląda...Albo lekarz jakiś niedouk, albo ja mam niepotrzebne schizy :sorry2:
to normalne rano i wieczorem jest największe nasilenie kaszlu :tak:.
a to że sie poci to dobrze znaczy że organizm zwalcza choróbsko :tak:

a teraz dobry wieczór
dzisiaj odniosłam mały sukces :tak:
odciągnęłam trochę mleka i dałam Dawidkowi z nowej butelki Canpol lovi i tak sie przyssał że aż miło :tak::-D
hurra wszystko na dobrej drodze że jednak pójdziemy na wesele do mojej koleżanki :tak:

Majka jeszcze nie śpi :wściekła/y:, ona od jakiegoś czasu zasypia krótko przed albo krótko po północy już nie wiem co z nią zrobić, ostatnio w łóżku była 20 po 20 a zasnęła za 20 dwunasta :szok:, okropnie mnie to męczy

dobranoc
jeszcze tylko zerknę na allegro :zawstydzona/y:

reklama
Do góry