reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
No i porody rodzinne są już wstrzymane nawet w prywatnych szpitalach. Strach co będzie dalej. :no: :no: :no:
Ja wczoraj miałam okazję obserwować, jak tatusiowie zostawiali "paczki" pewnie z ubraniami do wyjścia dla mam w recepcji i później mama razem z położna/pielęgniarka znosiły maluszki i wszystkie rzeczy i zanosiły do taty na zewnątrz.. A co do porodów rodzinnych, to z babeczek silne bestie są i myślę, że położne stają teraz na głowie, żeby zapewnić komfort rodzącym 💪💪

reklama
Ok dziewczyny tak wygląda nasz tabelka....
Standardowo proszę o sprawdzenie poprawności danych..

Do góry