reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Witajcie Dziewczyny. To wszystko prawda, na ruchy czasami panie czekają nawet do 24 tygodnia, umiejscowienie łożyska nie pomaga ich wyczuć, też mam na przedniej ścianie i w dole. Nie wprowadzajcie sobie w główkach niepotrzebnego stresu 💪

reklama
[emoji179] To moja druga ciąża pierwszą straciłam w 12 tyg. Mam 25 lat i jestem z częstochowy a wy dziewczyny

Jest nas bardzo wiele z całej Polski i z poza granic, myśle ze około 70 sierpniowek. Jesteśmy głównie na wątku prywatnym, ale kilka z nas jeszcze tu pisze.

[emoji177]

Dzień Dobry [emoji295] Dziewczyny dziękuję pięknie za słowa wsparcia [emoji813]️ Naprawdę miło [emoji813]️ Zbieram się powoli na wizytę i na pewno się do Was odezwę jak tam mała [emoji813]️ Miłego dnia [emoji253]

Czekamy na wieści [emoji177] połówkowa dziś wizyta?

reklama
Do góry