reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz ja to juz calkowicie odpadam psychicznie, najpierw ciezka stymulacjaa, potem trudna punkcja, ledwo do siebie doszlam a info z b\lano nie za ciekawe i jeszcze ci mowia ze cos poszlo nie tak i zwroca koszzty? Gdzie w tym wszytkim znalezc rozsadek? O transferze nie wspomne ;(
Ja bym poszła do radcy o całkowity zwrot kosztów. To, że coś poszło nie tak jako info z rozmowy telefonicznej masz, bo przecież nagrywają rozmowy. Tyle, że podejrzewam że koszty sprawy i tak będą wyższe, tymbardziej, że muszą uwzględnić te2 zarodki które już są. Lepiej chyba zrobić aferę w samej klinice tak myślę [emoji848]

Dodzwonilam sie do embrio - klinkia kreci oooj bardzo - powiedzial mi ze 4 zarodki walcza w 6 dobie, Wczoraj mialam dwie walczace!!! do godziny 15 sie dowiemy. Namoje pytanie czy one maja potencjal odpowiedzial ze innaczej by zakonczyli hodowle.

Taki nadziany to ja rozumiem ;) mam fajny przepis na babkę z adwokatem;) robilam w zeszłym roku na Wielkanoc. Jak ktoś bedzie chcial to jutro mogę wrzucić. Dziś już dupy na dół do kuchni nie spuszczę, bo jeszcze coś zjem.. A zaczęłam jeść duzo u już waga idzie do góry [emoji85]
Ja jem jak smok... zrzucam to ma steryd, bo migdy w życiu tak nie wpier.alałam
Ale z tego makpwca to jestem z siebie dumna[emoji6] mini spód, dużo maku, słodzony tylko owocami i odrobiną cukru kokosowego[emoji39] normalnie pod wrażeniem jestem[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

I nie będę kategorycznie wchodzić na wagę jak już zjem całą blachę[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry