Liliana87
Fanka BB :)
Masakra ;(Dziewczyny jestem załamana .. wszystkie loty do końca kwietnia są anulowane ... Boże nie mamy naprawdę jak wrócić do domu [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masakra ;(Dziewczyny jestem załamana .. wszystkie loty do końca kwietnia są anulowane ... Boże nie mamy naprawdę jak wrócić do domu [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
No to z beta nie jest źle, potwierdzałoby się, że po tysiącu już nie podwaja się co 48h...Ok 1030 była beta w sobotę
A progesteron w czwartek 50
To wzrosło prawie 60% a przecież ponoc po 1000 wzrasta wolniej. Chyba jest dobrzeOk 1030 była beta w sobotę
Praca to najmniejszy teraz problem . Wiedza jaka sytuacja . Ale mamy zaraz spotkanie z notariuszem , ja nie mam jużJej, Lola, współczuję [emoji22]. A co z waszą pracą? Dzwoniliście już?
Ojjj to faktycznie dalej nic nie wiadomoOk 1030 była beta w sobotę
Ja bym poszła do radcy o całkowity zwrot kosztów. To, że coś poszło nie tak jako info z rozmowy telefonicznej masz, bo przecież nagrywają rozmowy. Tyle, że podejrzewam że koszty sprawy i tak będą wyższe, tymbardziej, że muszą uwzględnić te2 zarodki które już są. Lepiej chyba zrobić aferę w samej klinice tak myślę [emoji848]Wiesz ja to juz calkowicie odpadam psychicznie, najpierw ciezka stymulacjaa, potem trudna punkcja, ledwo do siebie doszlam a info z b\lano nie za ciekawe i jeszcze ci mowia ze cos poszlo nie tak i zwroca koszzty? Gdzie w tym wszytkim znalezc rozsadek? O transferze nie wspomne ;(
Kuźwa.Dziewczyny jestem załamana .. wszystkie loty do końca kwietnia są anulowane ... Boże nie mamy naprawdę jak wrócić do domu![]()
Ja jem jak smok... zrzucam to ma steryd, bo migdy w życiu tak nie wpier.alałamTaki nadziany to ja rozumiemmam fajny przepis na babkę z adwokatem
robilam w zeszłym roku na Wielkanoc. Jak ktoś bedzie chcial to jutro mogę wrzucić. Dziś już dupy na dół do kuchni nie spuszczę, bo jeszcze coś zjem.. A zaczęłam jeść duzo u już waga idzie do góry [emoji85]
Dlatego taka była, że doregulowałaś organizm. I był w stanie odczuwać właściwe bodźce. Jest ok.Poprzednia stymulacja byla latwa i dala super efekty ta byla straszliwa - czy to ma jakies znaczenie ?