Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Konsultowalas te wyniki z ginem?A ja dziś odebrałam wynik cytologi która była pobierana też z polipa i wyszło nieciekawie. Mam hpv i z Ascus zrobił się HSIL CIN 2. Jestem zalamana
Jeszcze nie. W listopadzie byłam na kolposkopii bo w cytologia wyszedł hpv ASCUS, ale lekarka nie pobierał wycinkow bo nie było potrzeby. Kazała przyjść za 6 m-cy i pozwoliła się starać. Mój aktualny gin od ciąży bezwzględnie każe zrobić kolposkopie z wynikami ale ja się nie zgodzę bo to ryzyko poronienia.Konsultowalas te wyniki z ginem?
Super wieściChwalę się.. 22 tc i nie ma polipa)))
Witam.. chciałam zapytać mam, które miały lub mają obecnie polipa doczesnowego, jak sobie z nim radzilyście..
Dla mnie obecna ciąża to jeden wielki stres. Nie dość, ze jestem po dwóch poronieniach zatrzymanych, to jeszcze teraz od kilku tygodni ten polip. Obecnie jestem w 16 tc i on ciągle plami, a czasami nawet krwawi. Kichniecie, wydmuchanie nosa, potrzeba fizjologiczna, trochę więcej energicznego ruchu i od razu dziad się odzywa.. na poczatku biegalam za kazdym razem do lekarza, teraz już wiem, ze to nie ma sensu, ale mam naprawdę dość..
Witaj. Miałam plamienia, a nawet krwawienia - od różowego koloru do prawie czarnego. Po kichnieciu, wydmuchiwaniu nosa, nieco intensywniejszym ruchu.. praktycznie ciągle przez kilka tygodni.. Leczenia nie ma - zero współżycia i oszczędzanie się.. trzeba wierzyć, ze jak najszybciej zniknie i nauczyć się z nim żyć.. niestetyWitam, wiem że to stary post ale mam obecnie polipa doczesnego.. Jakie miałaś uplawy itd? Jak wyglądało leczenie?
Hej i jak z tym polipem? Ja tego go mam, czy jeszcze u Ciebie krwawił? U mnie krwawił ostatnio w 16 tcCześć dziewczyny, byłam dziś na wizycie i polip wsunąl się do kanału szyjki i nie było to widać, lekarz myślał że zniknął ale jak pobierał wymaz to zobaczył jego skrawek. Więc jest ale już nie krwawi bo sie wchłanął.