No teraz pojawiły się jakieś wytyczne odnośnie kobiet w ciąży i wizyt i badań lekarskich... Na stronie fundacji ernersta są... No ale jest tam kilka ale... Odnośnie ciąż zagrożonych itp. A Ty chodzisz na NFZ czy prywatnie? Ja tydzień temu byłam na usg 3 trym, wszyysko odbywało się normalnie, za tydzień kolejna wizyta i też zastanawiam się czy mi nie odwoła, i te nieszczęsne badania, ale muszę zrobić crp... Mam nadzieję że wizyta się odbędzie. Mój lekarz to jakiś pracoholikLekarz odwołał mi wizytę która była zaplanowana na piątek. W sumie to tak do końca nie odwołał tylko poinformował o ogromnym ryzyku związanym z zakażeniem się koronawirusem i kazał wybrać mniejsze zło. Nic więcej nie powiedział na każde moje pytanie o ciaze o moje problemy mówił ze to nie jego wina ze jest epidemia ! Aż się popłakałam do telefonu. Byłam u niego w 31 tc teraz jestem w 33 tc . Niby kolejna wizyta jest zaplanowana na 36 tc po świętach ale nie wiadomo czy znów jej nie odwoła. Zostałam sama sobie . Nie wiem co robić co myśleć nawet. Nie mogę ogarnąć myśli taka jestem załamana.. pójść źle ,nie pójść tez źle. .. mówił ze jak przyjdę to mam mu podpisać jakiś wywiad epidemiologiczny czy coś takiego. ..