reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja ostatnio coraz więcej marudzę, im więcej ciąż dookoła tym bardziej ja zła o marudna chociaż się cieszę oczywiście..

Mialam tak samo jak Ty... Jak widziałam wczesniej pozytywne testy u którejś dziewczyny to bardzo sie cieszylam bo wiem jak bylo im trudno.. a z drugiej strony kręciła sie ta łezka " dlaczego to nie ja.?? " Tule Cie mocno... I marudz ile dusza zapragnie.. Ja jestem caly czas w strachu.... i pewnie bede do samego konca..

Nie martw się, ja trzy dni temu w pierwszy dzień okresu płakałam na widok zdjęcia nalesników, bo mi się przypomniało, że koleżanka, która je wrzuciła, ma małe dziecko ;) różne rzeczy się dzieją czasem [emoji85][emoji1]
Mialam tak samo jak Ty... Jak widziałam wczesniej pozytywne testy u którejś dziewczyny to bardzo sie cieszylam bo wiem jak bylo im trudno.. a z drugiej strony kręciła sie ta łezka " dlaczego to nie ja.?? " Tule Cie mocno... I marudz ile dusza zapragnie.. Ja jestem caly czas w strachu.... i pewnie bede do samego konca..
W tamten piątek dostałam @ wiadomo przykro a tu przyjaciółka mi mówi że jest brat będzie miał dzidzie to wpadłam w taki szloch że nie mogłam się uspokoić nie wiem co to było.
Ale widzę dziewczyny, że zobaczyć te II kreski wielka radość ale tak naprawdę cały czas jest ten strach....

To tajna grupa wiec nie wiem czy mozliwe dolaczyc do niej bez zaproszenia ale prosze sprobowac.
Dziękuję, ciekawa sprawa 🤔
Od razu wysłałam prośbę o dołączenie do grupy 😁 lubię oglądać zdjęcia usg 😉

reklama
Kochana jedziemy na tym samym wózku... ja jak dostałam @ W tamten piątek to jak bóbr wyłam cały dzień, jako jedyni z ekipy jesteśmy bez dzieci... czasem sie zdarza glupie teksty...jak się wszyscy spotykamy to potem w drodze do domu już choruje... cieszę się oczywiście że mają piękne zdrowe dzieci itp ale to tak cholernie boli... kocham dzieci, mamy 5 chrzesniaków ! A swojego nie możemy coś mieć...[emoji58]
Ja też już straciłam nadzieję, że kiedy kolwiek wstawię tu dwie kreseczki...
Jeszcze mam ginekologa 3.04 A dziś dzwonili do mnie czy może odwołać... czekałam na tą wizytę (prywatnie) od stycznia !!!!
Powiedziałam że nie jestem ciążowa, ale mam torbiele i chciałabym wiedzieć co się z nimi dzieje bo ostatnio nie było ciekawe. I powiedziałam że to pilna wizyta, i że nie będę czekała na kolejną 3 msc...
Kochana jesteśmy w tym samym dc więc wspierajmy się nawzajem :-) [emoji173]
I po niku widzę, że nawet ten sam rocznik [emoji16][emoji7]
W tamten piątek dostałam @ wiadomo przykro a tu przyjaciółka mi mówi że jest brat będzie miał dzidzie to wpadłam w taki szloch że nie mogłam się uspokoić nie wiem co to było.
Ale widzę dziewczyny, że zobaczyć te II kreski wielka radość ale tak naprawdę cały czas jest ten strach....

Do góry