monika1708
Fanka BB :)
5 tcW którym tc jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 tcW którym tc jesteś?
Ja ostatnio coraz więcej marudzę, im więcej ciąż dookoła tym bardziej ja zła o marudna chociaż się cieszę oczywiście..
Nie martw się, ja trzy dni temu w pierwszy dzień okresu płakałam na widok zdjęcia nalesników, bo mi się przypomniało, że koleżanka, która je wrzuciła, ma małe dzieckoróżne rzeczy się dzieją czasem [emoji85][emoji1]
W tamten piątek dostałam @ wiadomo przykro a tu przyjaciółka mi mówi że jest brat będzie miał dzidzie to wpadłam w taki szloch że nie mogłam się uspokoić nie wiem co to było.Mialam tak samo jak Ty... Jak widziałam wczesniej pozytywne testy u którejś dziewczyny to bardzo sie cieszylam bo wiem jak bylo im trudno.. a z drugiej strony kręciła sie ta łezka " dlaczego to nie ja.?? " Tule Cie mocno... I marudz ile dusza zapragnie.. Ja jestem caly czas w strachu.... i pewnie bede do samego konca..
Dziękuję, ciekawa sprawaTo tajna grupa wiec nie wiem czy mozliwe dolaczyc do niej bez zaproszenia ale prosze sprobowac.
![]()
Ramzi i Nub po polsku, czyli jak poznać płeć w 6 tygodniu ciąży. | Facebook
Grupa zajmuje się interpretacja amerykańskiej metody Ramzeya odczytu płci z wczesnego skanu pomiędzy 6-8 tygodniem ciąży. Metoda wg. Amerykanow ma 98%...www.facebook.com
Dawaj znac co ci powiedzaDziękuję, ciekawa sprawa
Od razu wysłałam prośbę o dołączenie do grupylubię oglądać zdjęcia usg
![]()
Jasne, dam znać. Tylko na razie w ciąży nawet nie jestem więc nie mają co oceniaćDawaj znac co ci powiedza![]()
Aaaa hahahJasne, dam znać. Tylko na razie w ciąży nawet nie jestem więc nie mają co oceniać
Ale wolałam się teraz dopisać niż szukać po paru miesiącach jednego posta z linkiem to chyba u nas nie możliwe do wykonania![]()
W tamten piątek dostałam @ wiadomo przykro a tu przyjaciółka mi mówi że jest brat będzie miał dzidzie to wpadłam w taki szloch że nie mogłam się uspokoić nie wiem co to było.
Ale widzę dziewczyny, że zobaczyć te II kreski wielka radość ale tak naprawdę cały czas jest ten strach....