HappyBabyMama
Fanka BB :)
a mnie nadal kłuje jajnik z którego miałam owu. Może to dobry znak. Dziś 24 dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podrzuć linkaSprawa ciekawa ale natknelam sie na facebooku na jedna Pania ktora poleca pewną grupę rowniez na fb gdzie dziewczyny potrafia wykryc plec dzidziusia w 6/7 tygodniu. Nie mam pojecia jak one to robia ale naprawde sie sprawdza. Wedlug metody ramziego czy cos takiego. Jak weszlam na ta grupe to w szoku jestem po prostujak bede w ciazy to z ciekawosci az wsadze tam zdjecie i zobacze czy sie sprawdzi
![]()
Nigdy nie wiadomo, może będzie krótszy cykl.Nie no dziś 8dc owu zazwyczaj w 16-18..
Mnie kłuje od owulacji do teraz cały czas więc może to faktycznie u Ciebie dobrze rokujea mnie nadal kłuje jajnik z którego miałam owu. Może to dobry znak. Dziś 24 dc
U mnie też 24dc, ale czuję jedynie cycki jak zawsze na okres. Iludniowe masz cykle?a mnie nadal kłuje jajnik z którego miałam owu. Może to dobry znak. Dziś 24 dc
To tajna grupa wiec nie wiem czy mozliwe dolaczyc do niej bez zaproszenia ale prosze sprobowac.Podrzuć linka![]()
Ten był krótszy bo 27dni...Nigdy nie wiadomo, może będzie krótszy cykl.
Ja jestem po dwóch stratach. Zaszłam w cyklu po stracie i codziennie się boję powtórki [emoji17]Hej... Dawno mnie nie bylo.. chyba ponad miesiac.. Jak tam u Was leci?? Nie czytalam bo sporo jest do nadrobienia...
Ale napewno gratuluje nowym kobietkom w ciazy i 3mam kciuki za starajace sie..![]()
Generalnie to ja temat starania odpuscilam.. Stwierdzilam ze bez dziecka tez jest mi dobrze... ok 14 marca powinnam dostac @. Zamiast tego mialam pojedyncze plamienia i bole jajnikow... Stwierdzilam ze moj organizm juz nie reaguje na progesteron... i napewno menda sie spozni... cycki mialam obrzmiale jak to przed @.. Ale dzis zrobilam test... i wyszly od razu 2 krechy... Jestem w szoku.... i w strachu po moich 2 poprzednich poronieniach( ostatnie w 2013roku) nie wiem jak to bedzie.. Boje sie.. Tym bardziej teraz przy tym koronowirusie...
Mnie bolą trochę piersi i podbrzusze czasami no i jajniki. Czasami mam napad głodu ale tak to nic się nie dzieje [emoji23]Dziewczyny którym się pojawiły teraz dwie kreseczki, jakie macie objawy? Czy się koniec cyklu różnił od tego zwyczajnego? [emoji4]
Ja 5 dzien po owulacji a od tego dnia tez czuje klocie z jajnika z ktorego prawdopodobnie byla owulacja...moze to dla nas jakis znaka mnie nadal kłuje jajnik z którego miałam owu. Może to dobry znak. Dziś 24 dc
Mnie kłuje od owulacji do teraz cały czas więc może to faktycznie u Ciebie dobrze rokuje![]()
Ja 5 dzien po owulacji a od tego dnia tez czuje klocie z jajnika z ktorego prawdopodobnie byla owulacja...moze to dla nas jakis znak![]()