reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak, 800 osob umarlo w ciagu ostatnich 24h, zarazilo sie 6400. Od dzis pracuja tylko sektory niezbedne do funkcjoniwabiu kraju. Sa wojwodztwa, w ktorych juz nie ma miejsc w szpitalach. Zaklady pogrzebowe nie wyrabiaja. Nie ma pogrzebow, sa szybkie pochowki, max 2 osoby z rodziny moga brac udzial. Zeby wyjsc z domu trzeba miec papierek. Ja jak juz pisalam nie wychodze, bo z dzieckiem wogole nie wolno...
No właśnie to jest przerażajace, we Francji tez ciagle przybywa osób chorych, ale wydaje mi się, ze sytuacja nie jest jeszcze aż tak poważna jak w Hiszpanii. Tez musimy mieć zaświadczenie jeśli chcemy wyjść, są kontrole. I bardzo dobrze, bo niektórzy wcale tego nie respektują. Ty lepiej nie wychodź.
Właśnie przeczytałam na pasku w tele ze koronawirus zabił dotychczas 25 tys osób 😢

No właśnie to jest przerażajace, we Francji tez ciagle przybywa osób chorych, ale wydaje mi się, ze sytuacja nie jest jeszcze aż tak poważna jak w Hiszpanii. Tez musimy mieć zaświadczenie jeśli chcemy wyjść, są kontrole. I bardzo dobrze, bo niektórzy wcale tego nie respektują. Ty lepiej nie wychodź.
Właśnie przeczytałam na pasku w tele ze koronawirus zabił dotychczas 25 tys osób 😢
35 a nie 25.
Zostawiam tu stronę na której są Państwa świata i na bieżąco informacje o dziennych nowych przypadkach, ogóle przypadków, nowych zgonach i ogóle zgonów.

Tak. 1.06 mam miec cc. Naprawde wole na razie o tym nie myslec, bo nie wiem gdzie bede rodzic (szpital, ktory wybralam przyjal 180 chorych, nie wiem czy porod tam bedzie mozliwy). Pewnie bede musiala byc sama. Najprawdopodobniej mama nie bedzie mogla przyleciec do Lilki, ale jesli M do szpitala nie wpuszcza to on z nia zostanie. W normalnych warunkach moglby byc przy cc, a ja przywiezc do siostry po kilku godzinach, a tak to kilka dni jej nie zobacze... Tak wiec nie mysle, co bedzie, to bedzie. Ale jest niefajnie... Choc przyznam szczerze, ze najgorszy byl pierwszy tydzien, teraz juz jakos leci...
Dzieki za troske [emoji8]
Ja ciagle mam nadzieje, ze zanim urodzisz sytuacja się uspokoi 😘

35 a nie 25.
Zostawiam tu stronę na której są Państwa świata i na bieżąco informacje o dziennych nowych przypadkach, ogóle przypadków, nowych zgonach i ogóle zgonów.
No to jeszcze lepiej... na pasku leciało ponad 25 tys, a 10 tys to ogromna różnica 😢
Edit: teraz oglądam program ze chodziło o więcej niż 25 tys w Europie.

Ostatnia edycja:
Serio ???? A co w dzisiejszycb czasach trzeba takiego ważnego drukować ?? Pewnej gazetki sklepowe .....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Mam nadzieje , ze coś wskóracie ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼
Na początku byly rozne listy od bankow i firm na temat koronawirusa a teraz sa gazetki o pieskach, kwiatach itp w odpowiedzi uslyszalam ze przez to ze ludzie siedzą w domu musza cos czytać 😕

reklama
Do góry