Ragda
Fanka BB :)
Aplikacja pokazuje mi 5tc i jest 4+3. Czyli jak pójdę w piątek na wizyte to bede miala 6tc, ale będzie 5+3. To bedzie wogole cos widac?
Hej
Był pęcherzyk i widać było, ze jest zagnieżdżone. Następna wizyta 14.04
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aplikacja pokazuje mi 5tc i jest 4+3. Czyli jak pójdę w piątek na wizyte to bede miala 6tc, ale będzie 5+3. To bedzie wogole cos widac?
U mnie wizyta 23, takze 3 tygodnie musze czekac. Tez bym juz chciala wiedziec, ze wszystko jest wporzadku. Jednak kazda ciaza sie czlowiek stresuje heh : )
U mojej pani doktor tak samo.Ile w Waszych miastach kosztuje wizyta z usg?
U mnie 150zl
Ja idę dziś a jestem 5+2,myśle, że już będzie coś widać dam znac po 20 po wizycieAplikacja pokazuje mi 5tc i jest 4+3. Czyli jak pójdę w piątek na wizyte to bede miala 6tc, ale będzie 5+3. To bedzie wogole cos widac?
Ja idę dziś a jestem 5+2,myśle, że już będzie coś widać dam znac po 20 po wizycie![]()
Kurde dziewczyny tez sie tak szybko męczycie? W sensie nie mam jakiejs tragicznej kondycji. A przejde dwa pietra po schodach i tak mi serce bije ze szok![]()
Ja przemyślałam i zamierzam prowadzić ciążę i na nfz i prywatnie. Na nfz będę chodzić po to, żeby dostawać skierowania na badania itp ale kompletnie nie ufam tej lekarce więc dodatkowo będę też jezdzila na prywatnie do lekarza, który prowadził moja pierwsza ciążę i byłam zadowolona z jego opieki.