reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
Tak sobie myślę (większość moich gości wychodzi przed 19tą, bo i rodzice moi i teściowie i chrzestny Oliwki) że chyba jednak zamiast kolacji i ciasta, zrobię obiad i ciasto. Dłużej zostanie tylko chrzestna z rodziną, a więc dla nich w porze kolacyjnej postawię mięsa, które zostaną z obiadu, wędliny, pomidory i zrobię jakąś jedną sałatkę i tyle.

Od prabaci Oliwka dostanie taką księgę:
Księżniczki. Najpiękniejsze baśnie (296583357) - Aukcje internetowe Allegro
Mówię Wam, śliczna rzecz dla dziewczynki. Wszystkie kartki sztywne, wykonanie super, 56 stron, gruba na ponad 5 cm :tak: Na wierzchu lusterko do przeglądania się.

chyba czas najwyższy zacząć coś myśleć...
kurcze na ten moment to mi się po prostu nie chce... szczególnie jak sobie pomyślę o komentarzach mojego teścia bleee
ale cóż, trzeba zacisnąć zęby i tyle - w końcu to wyjątkowy dzień przede wszystkim dla Patrycji no i dla mnie ;-)

Tak sobie myślę (większość moich gości wychodzi przed 19tą, bo i rodzice moi i teściowie i chrzestny Oliwki) że chyba jednak zamiast kolacji i ciasta, zrobię obiad i ciasto. Dłużej zostanie tylko chrzestna z rodziną, a więc dla nich w porze kolacyjnej postawię mięsa, które zostaną z obiadu, wędliny, pomidory i zrobię jakąś jedną sałatkę i tyle. .

Też sie juz nad tym zastanawiałam, nie miałam opcji zrobienia imprezy, ale samo z siebie wyszło i trudno..a może i dobrze...tylko nie wiem co lepiej, czy w niedziele czy w sobote, bo właściwe urodzinki wypadają w czwartek..jak w sobote to kolacja i ciasto, jak w niedziele to kawa i obiad..i Tomek też mi nie umie doradzić, mama nic nie powiedziała..zastanawiam sie czy ona życzy sobie mieć imprezę w domu:confused::confused::confused:

szymusia urodzinki wypadaja w srode ale impreza bedzie w sobote środa bedzie tylko dla nas a co do alkoholu postanowiolne nie bedzie przynajmniej do czasu az Szymek nie pojdzie spac :tak:

reklama
Do góry