reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Urodzinki naszych pociech

Ja się obawiam, że z tych czterech najpopularniejszych (pewnie też się w taką wróżbę zabawimy): różaniec, kieliszek, książka i pieniążek - Milenka wybierze kieliszek, albo różaniec :dry: bo z resztą już miała do czynienia i pewnie jej nie zainteresują :confused:

reklama
Ja się obawiam, że z tych czterech najpopularniejszych (pewnie też się w taką wróżbę zabawimy): różaniec, kieliszek, książka i pieniążek - Milenka wybierze kieliszek, albo różaniec :dry: bo z resztą już miała do czynienia i pewnie jej nie zainteresują :confused:
A ja myślę,ze Milutek wybierze książkę.Jakoś mi to do niej pasuje.Pisz koniecznie,czy miałam rację.:-D:-D:-D

:-Da u nas to wszystko zalezy od światła co bardziej będzie się świeciło to moja sroka porwie wiec jest szansa na kieliszek lub różaniec chyba że jakiś szary położę.
ale jak pojdzie w ślady chrzestnej to niech kasę bierze ona jest maniaczką zakupów.:-D chociaż księża hmmmżyją jak księcia bez podatku a i tak cichaczem swoje robią ;-) taki żarcik oczywiście niech nikt się nie obraża.:sorry2:

Karola, a ten torcik dla Szymka to jak robisz :confused:
Ja nie mam pomysłu... Musi być z czegoś, co Oli może jeść, bo wiadomo, że napcha sobie do buzi z niego co nieco. Krem tortowy więc odpada, ani taki z masła bo za tłusty, ani z mleka, bo nie może zwykłego mleka. Zastanawiam się, czy nie przełożyć go jogurtem z galaretką, nie zaszkodzi, no i się aż tak nie wysmaruje jak kremem. Jak myślicie :confused: A może macie jakieś inne pomysły :confused:

Irtasia, super Ci wyszły te torty :tak: Ja mam imprezę jutro i się zastanawiam, czy dziś już przyozdobić kremem a jutro ozdoby, czy wszystko robić jutro :confused:

Nie wiem o której Irtasia rodziła, ja właśnie dokładnie roku temu zaczynałam mieć bóle parte, Oli przyszła na świat o 10,55 :-) Rety to już rok, normalnie nie wierzę :no:

Kasiad ja urodzilam o 13.38 a od 9 podawali mi oksotocyne:tak:

a kremem mozesz spokojnie juz ozdabiac ,nawet bedzie lepiej bo to musi byc troche w lodowce zeby krem stezal

reklama
Do góry