reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Urodzinki naszych pociech

reklama
bo to sa nasze lutowe mamy i my ich nikomu nie oddamy:tak::tak::tak::tak:;-)

oczywiście!!!! A tylko by spróbowały same zwiać....oooooo....

No i po roczku :tak: Imprezka udała się super. Oli zadowolona z prezentów.
Pozciągałam już zdjęcia, zostały mi jeszcze filmy, jak się z tym uporam, to wrzucę na YouTube i Wam pokażę.
Oli miała swój osobisty torcik zrobiony z biszkopta i jogurtu zmieszanego z galaretką, na nim miała świeczkę, którą zdmuchnęła mama ;-). Ale z całego swojego tortu zjadła tylko ozdoby zrobione opłatka :-D

A dla gości był drugi duży tort, na którym strzelała iskrami tortowa fontanna :-D

Oba torty sama zrobiłam :tak:

Śliczne torciki Kasia!!!!

wcale tego nie mialam na mysli raczej oczekiwalam histori w stylu bo mial byc z lutego ale tak spieszyła się dzidzia na ,świat itp. oj kochane ja tu wcale nie chce niekogo gonic nie nie nie:no::no::-)

a wy tylko atak atak :baffled:

torty rewelacja jak z cukierni wOOw

Tort dla Wiki, też zrobiłam własnoręcznie i okazał się bardzo smakowity:tak:, dlatego namówiona przez meża 30, czyli w prawdziwy dzień urodzin naszej córci zrobię drugi, ale mniejszy. W sobotę na drugiej imprezie u moich rodziców, będzie tort zrobiony przez moją mamę, tzn, ona upiecze biszkopt, a ja dokończę:-p

Miśka tort smakowicie wygląda..

ja też chciałam zrobić synkowi torcik, ale mama doradziła mi by sie wstrzymać, bo jak mi nie wyjdzie to będę sie niepotrzebnie denerwować, a ciocia robi cudowne pyszne torty..:tak:

reklama
mysia, twoja mama ma rację, po co miasz się denerwować, jeżeli nigdy torta nie robiłaś:tak:No, ja do debiutantek nie należę, bo moja starsza pociecha, dmuchała wielokrotnie świeczki z tortów mojego autorstwa, ale pamiętam, że pierwszy raz też się bałam, czy będzie smakował. Do tego dochodzą jeszcze inne stresy związane z roczkiem, więc po co sobie dodawać:happy:

Do góry