reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Urodzinki naszych pociech

No, chwila odpoczynku, więc zaglądam jak zwykle w takiej chwili na BB ;-)
Zakupy prawie zrobione, muszę lecieć jeszcze raz po drobiazgi, bo o kilku rzeczach zapomniałam.
Warzywa na sałatkę się gotują, jak ostygnie pokroi je Damian. Mięso się rozmraża. Ja właśnie zjadłam obiad i tak mi się potwornie zachciało spać. No ale trudno, dziś nie pośpię, robota czeka :sorry2:

reklama
No i my po wszystkim, tzn. po pierwszej imprezie roczkowej, na której byli chrzestni i my:tak:. Wszystko się udało. Tort zrobiony przeze mnie smakowity, prezenty się podobały. Zdjęcia później.:-)

dziewczyny ja tak czytam i czytam to co wy robicie na` forum dla lutowych :confused: a nie styczniowych.
juz za pozno aby pisac jak`bedzie wygladal tort tylko dla Szymka no ale bedzie to biszkopt ( sama zrobie) z galaretką i danonkiem.

no to sto lat dla maluszków i wszystkiego co najmilsze dla mama :-D

No i po roczku :tak: Imprezka udała się super. Oli zadowolona z prezentów.
Pozciągałam już zdjęcia, zostały mi jeszcze filmy, jak się z tym uporam, to wrzucę na YouTube i Wam pokażę.
Oli miała swój osobisty torcik zrobiony z biszkopta i jogurtu zmieszanego z galaretką, na nim miała świeczkę, którą zdmuchnęła mama ;-). Ale z całego swojego tortu zjadła tylko ozdoby zrobione opłatka :-D

A dla gości był drugi duży tort, na którym strzelała iskrami tortowa fontanna :-D

Oba torty sama zrobiłam :tak:

reklama
Kasiad super,torty śliczne.I fajnie,że Oli zadowolona.Oczywiście czekamy na foty z Oliwką.:-D

Do góry