reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

LORETKO-dziekuje za odpowiedz;-)

KAKA82-staram hmmm postanowilismy 10 stycznia ,ze chcemy dziecko i probowalismy-2 razy
Troszke się boje:zawstydzona/y:czy test wyszedł dobrze. Kurcze ta kreseczka jest jakas niepewna bo jest tak jasniutka(osoba słabo widząca by jej nie zauwarzyła-nie to co ja super oko:cool2:

reklama
Widze że monika ma podobna sytuacje do mojej :) My zdecydowalismy 14 stycznia i jak na razie mielismy 1 (słownie jedną) próbe :) Z moich super matematycznych obliczen wynika że był to najlepszy optymalny dzien na to...Ale co z tego wyjdzie to zobaczymy za kilka dni..Chociaz nie nastawiam sie...to musiałby być prawdziwy cud
Monika gratulacje !!! i zdrówka życze :)

Czesc Dziewczyny.
Jestem tutaj nowa i chcialm sie do was zapisac.
Dzis zrobilam test przed chwila i wyszla mi druga kreska ale bardzo jasna. Nie wiem czy jestem a mojemu mezowi nic na razie nie mowie. Wczoraj powinnam dostac @ ale nie dostalam wiec zrobilam sobie test w tajemnicy. Mam nadziej ze jestem. Chcialm dołaczyc zdjecie testu byscie spojrzaly i osadzily czy jest ta kreska czy nie ale za bardzo nie wiem jak sie wklej zdjecie bo maja duzy rozmiar. Moze sprobuje jeszce raz i cos mi z tego wyjdzie.
http://img516.imageshack.us/my.php?image=dsc00672ro4.jpg

Hej dziewczyny ja też jestem tu nowa, nie bardzo wiem co i jak tu z tym pisaniem,suwaczkami i wogóle ale może jak coś skrobne tu od czasu do czasu to łatwiej znose to czekanie na teścik... będę robić 1 lutego, mam nadzieje że @ do mnie wcześniej nie zajzy.Bardzo czekam na fasolcie a widze że razem razniej:)bo te dni sie tak dłuża strasznie... Pozdrawiam wszystkie czekające i trzymam kciuki...

Loreta dziekuje :happy2:

Viki jesli chodzi o wrzucanie zdjęcia możesz je pozostawić w dużej rozdzielczości ale wrzucić na innej stronie i tutaj zostawic tylko linka.Dobrą strona która moge ci polecić jest www.imageshack.us Wybierz foto i załaduj ( host it ) po czym wrzuć tutaj ostatniego linka na samym dole (tego bez "[" "/" ).Powinno działać ;-)

Pozdrawiam

Jak dotrę do końca postów to już nie mam sił pisać :-p.
U mnie @ nadal brak, do ginki idę jutro, niech mi da jakieś leki, bo mi dokucza coś co złapałam... A dziś jeszcze dostałam mdłości i znając złośliwość losu jutro rano przyjdzie @ :-/. No i piersi bolą mnie jak diabli...

reklama
Nie bylo mnie od rana a tu faktycznie Baby BOOOOM:-):-)
poslijcie troszke fluidkow moze i ja na pazdziernik sie zalapie!!!!
to bedzie lato ...same kobiety w ciazy;-);-)
mysle ze jutro dojda do mnie testy owu. i sprawdze kiedy ta moja owu faktycznie jest chociaz dzisiaj mnie cosik brzuch boli na dole ...

Do góry