reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A jak nie naturalsy to ivf tez nam się wszystkim udadzą jak już w końcu podejdziemy!!! 😍😍😍 a no i zamówiłam sobie retinol na mordkę co @Camilleka rekomedowala- dopiero wczoraj na hebe.pl i już się nie mogę doczekać :) i jakieś inne pierdolki pozamawialam na zmarszczki- jejku jaka ja będę młoda 🤪🤪🤪 dobre ceny ma ta ava firma, może zadziała 😅a jaki procent jest tego retinolu? Bo jak patrzyłam na ceny innych firm to tak około 400-500 zł za 1 %...chyba wolałabym gdzie indziej wydać taka kasę 😅😅😅 i kupiłam babuszki agafii szampon i odżywkę tylko nie wiem, która jest ruska a która z Estonii, bo nie widziałam etykiety. No ale majątku nie wydałam wiec jakoś przeżyje, jakby to była podróba 😜
Kochana to chyba kwas hialuronowy albo kolagen? 😁

Oooo, a ja całkiem zapomniałam o tym retinolu, też mam sporawe zmarchy [emoji846]. Muszę sobie zapisywać co ważniejsze info z forum [emoji16] A można się opalać po tym retinolu?
Po retinolu nie jest wskazane opalanie 😉
Już sobie przypomniałam jaki polecalam, jest bardzo dobry, ale nie można się opalać, on ma w składzie tez witaminę c, wiec może delikatnie złuszczać skore i nie nakładać w żadnym wypadku na oczy.

Czytałam, ze podobno nie można...a ja kocham słońce!!! Ale ja tylko wieczorkiem będę dawać to może jakoś będzie? Bo on raczej nie ma takiego wysokiego stężenia...ale @Camilleka nam musi dokładnie powiedzieć co można a czego nie 😘
Już pisałam @fredka84 ze nie można się opalać 😉 ani nakładać na oczy i ja polecam stosować na noc, bo jak śpimy, lepiej się wchłania 😘

Synuś przepiękny [emoji8] A strzyżenie pierwsza klasa. Prima sort;)
To widzę,ze tez miałaś intensywną sobotę. Winko się należy ;) Ja idę wyszczotkowac kły i do spania ;) mój synuś nie jest taki grzeczny jak mu obcinam pazurki.. Hehe.
Zobacz załącznik 1111340
Ale za to jak leży i się wietrzy to cudowny słodziak 😍

reklama
Do góry