reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny ja chyba zwariuję jak tak dalej będzie dzisiaj mam 21 dc a co jakiś czas pobolewa mnie podbrzusze i jajniki na zmianę cóż to może być?
Pewnie to może być wszystko, miałam tak wiele razy w tym cyklu również tak było i się nie udało. Życzę żeby u Ciebie skończyło się 2 kreskami🤩🥰

W którym jesteś dniu cyklu? Ja wczoraj miałam zalamke bo też dostałam jakiegoś plamienia już myślałam że to małpa a dziś nie mam choć czuje się że za chwilę przyjdzie mam dziś 30 dc test robiłam w piątek był biały boję się robić następny 😢
A ja czekam na wyniki bety, mają być jutro rano i strasznie się denerwuje. Zrobiłam dziś rano test, zeby zobaczyć czy kreska ciemnieje, a tam cień taki blady, że praktycznie nie widać😔 no i sama już nie wiem. Plamienie mi się skończyło a czuję się tak jakbym miała @ dostać

@Magd.a a kim jesteś z zawodu bo nie wiem, a próbuje szukać [emoji43]
Dziękuję Ci bardzo. Wierzę, że się uda
Duuuzo wody, podobno syrop na kaszel rozrzedza sluz i go poprawia.
A ten sluz to potrzebujesz do czego ? Badania sluzu przy npr? Poslizg w trakcie? ;)

El dohtore Magda przepisuje Ci kwas foliowy [emoji23] a tak serio to jak masz witaminy z Q10 i witamina E, b6, b12, Mozesz sobie lykac kwasy omega 3 i 6 ;). Dieta bogata w szpinak, ryby o niezbyt wysokiej zawartosci rteci, nabial :)

Duzo dziewczyn bierze metformine, sporo lekarzy teraz prowadzi ciaze na metforminie;)

@Wiktoria_22 Mam pacjentke z SM. Zycze Ci szybkiego urzeczywistnienia sie planow!

@HappyBabyMama Ty jak Verona zaczynasz czarowac?

reklama
W którym jesteś dniu cyklu? Ja wczoraj miałam zalamke bo też dostałam jakiegoś plamienia już myślałam że to małpa a dziś nie mam choć czuje się że za chwilę przyjdzie mam dziś 30 dc test robiłam w piątek był biały boję się robić następny 😢
Od czwartku miałam plamienia i potraktowałam je jako @ więc zaczęłam liczyć cykl od nowa. Ale jeśli to nie była @ to dziś jest 39dc

Do góry