reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziś w no.vum dostałam tylko pytanie czy jestem zdecydowana na transfer pomimo braku wiedzy o wpływie wirusa na ciążę. Podpisać papier i koniec. Przecież dobrze wiadomo że zanim określa wpływ wirusa na ciążę to mina lata... Jest mnóstwo czynników o których nie wiemy jak wpływają na ciążę i jak się rodziły tak dalej się rodzą [emoji4]
No i to jest normalne podejście!

To tylko kawalek ale jest wielkie i fajne ;) No i nie wiem czemu to jedno udalo sie wrzucic a jak chce nastpne to juz za duzy plik. To przez ten nowy telefon chyba ;(
Ja też mam czasami problem z wrzuceniem zdjęć, to chyba jakiś problem z forum bo przecież zdjęcia robię w tej samej rozdzielczości [emoji848]

reklama
Do góry