reklama
Wielka Mi :)
Fanka BB :)
@Wielka Mi :)
Kupiłam sobie zioła z Zielarni Suwalskiej jak gin znalazł u mnie tą 5cm torbiel i piłam zgodnie z zaleceniami - po miesiącu torbieli nie było a lekarz mówił że 3 msc będzie znikać. Może to przypadek ale nie zaszkodzi spróbować mieszanki na układ moczowy.
Też lubię popijać ziółka.
Nie wiem kiedy otworzą szpitale ale lekarz Poz nie dopuści mnie do pracy póki nie zrobią mi wycinków.
Mam do Was pytanie. Teraz przypada moja 3 @, ostatnie 2 były normalne, dość oczywiste i intensywne. Ta 3 jest jakaś dziwna, właściwie takie plamienie podbarwione krwią i już 3 dzień. Ciąży nigdy nie można wykluczyć ale stawiam że to raczej jakieś wahania hormonalne.
Przy ostatniej ciąży też miałam takie plamienie w terminie miesiączki i to mnie zmyliło bo myślałam że to @ nadchodzi.
Wkręcam już chyba sobie, boję się ciąży teraz.
Miałyście takie rewolucję?
Ja myślę, że to wcale nie jest zbieg okoliczności. W końcu od zawsze ludzie leczyli się ziołami
Hmmm, to jesteś uziemiona w domu, skoro nie dopuszczą Cię do pracy. Może się uda szybko to zrobić, musisz trzymać rękę na pulsie - myślę, że najlepiej to będzie wykonać od razu jak tylko zaczną działać, jak nie będzie jeszcze takiego obłożenia i tysiąca pacjentów....
Moja druga @ po poronieniu też była inna: skąpa i trwała krótko. Sama się dziwiłam, że taka jakaś dziwna.... Myślę, że to mogą być zarówno wahania hormonalne, jak i efekt poantybiotykowy, no ale ciąży też bym nie wykluczała...
Tak dwa tygodnie temu pierwszy okres i znów teraz dostałam także wszystko się rozjechało..dwa razy w miesiącu zawitała do mnie .I teraz nawet jakbym chciała wyczuć owulacje to jestem bez szans przy takich cyklach. A u Ciebie niedługo zawita jestem tego pewna
i ja bym na twoim miejscu próbowała co ma być to będzie organizm wie co robi.My działamy bo nie chcemy znów całego roku tracić a niestety lata lecą
Buziak
@ dwa razy w jednym miesiącu?

Zabulinka_86
A Ty kochana z jakiego miasta jesteś?W zasadzie to krew się nauczyłam pobierać w pracy, na pacjentach [emoji14]
Tak jutro razem z zabulinka86 mamy wizytę w poradni genetycznej. Skierowanie odebrałam, chłopak też załatwił.
W zasadzie to krew się nauczyłam pobierać w pracy, na pacjentach [emoji14]
Tak jutro razem z zabulinka86 mamy wizytę w poradni genetycznej. Skierowanie odebrałam, chłopak też załatwił.
Hej, jesteś Pielęgniarką?

Super Dziewczyny, że idziecie razem. Znałyście się wcześniej?

Anna 1988
Mieszkam aktualnie w Szczecinie.A Ty kochana z jakiego miasta jesteś?
Nie jestem pielęgniarka, jestem diagnosta laboratoryjnyn ale pobierać umiem
Z Zabulinka86 nie znamy się jeszcze, jutro będziemy mieć okazję
Zabulinka_86
Na którą masz? Na Pomorzanach?Mieszkam aktualnie w Szczecinie.
Z Zabulinka86 nie znamy się jeszcze, jutro będziemy mieć okazję![]()
Mieszkam aktualnie w Szczecinie.
Z Zabulinka86 nie znamy się jeszcze, jutro będziemy mieć okazję![]()
Super

Chcesz mi powiedzieć, że potrafisz badać próbki krwi pod kątem np covid-19? Fiu fiu!
elinaa83
Ta dwa tygodnie temu trwała 4 dni i była nijaka A ta jest tak obfita ,że szkoda słówJa myślę, że to wcale nie jest zbieg okoliczności. W końcu od zawsze ludzie leczyli się ziołami![]()
Hmmm, to jesteś uziemiona w domu, skoro nie dopuszczą Cię do pracy. Może się uda szybko to zrobić, musisz trzymać rękę na pulsie - myślę, że najlepiej to będzie wykonać od razu jak tylko zaczną działać, jak nie będzie jeszcze takiego obłożenia i tysiąca pacjentów....
Moja druga @ po poronieniu też była inna: skąpa i trwała krótko. Sama się dziwiłam, że taka jakaś dziwna.... Myślę, że to mogą być zarówno wahania hormonalne, jak i efekt poantybiotykowy, no ale ciąży też bym nie wykluczała...
@ dwa razy w jednym miesiącu?współczuję
chociaż krótka i bezbolesna była?

Ta dwa tygodnie temu trwała 4 dni i była nijaka A ta jest tak obfita ,że szkoda słówoby szybko się skończyła i żeby już się to unormowało bo już tracę nadzieję.
Będzie dobrze, głowa do góry! Pamiętaj, że po każdej burzy wychodzi tęcza a potem piękne słoneczko

reklama
Zabulinka_86
To dobrze rozumiem, że będą pobrania jutro?Skierowanie Pani doktor wystawiła, dziś pójdę odebrać.
Już 13:30 wizyta i będą pobrania krwi![]()
Podziel się: