Nie pisze z apki, ona mi się ciągle zawieszaej mozesz dawac ZABAWNE? Kiedys pisalaz ze z apki nie mozesz![]()

Czujna jesteś

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pisze z apki, ona mi się ciągle zawieszaej mozesz dawac ZABAWNE? Kiedys pisalaz ze z apki nie mozesz![]()
Wg mnie bardzo słusznie. Jeśli pappa pokazuje, że jest ok to wg mnie można sobie darować wolne płodowe dna, bo to masa kasy, która właśnie można przeznaczyć na wyprawke.Nie, stwierdziliśmy z mężem, że będziemy robić jakieś platne badania jakby na tych coś wyszło nie tak. Ale skoro zawsze na USG wszystko ok, wszystkie moje wyniki ok, i teraz wyniki tych badań też ok to lepiej odłożyć pieniądze na wózek albo remont pokoju [emoji5]
Tez na to zwróciłam uwagęej mozesz dawac ZABAWNE? Kiedys pisalaz ze z apki nie mozesz![]()
Kupić fajne majty to dla mnie jakaś abstrakcjanie znam takiej strony, wieczorem popatrzebiustonoszy mam sporo i sporotowe i eleganckie i od seksi kompletow
tylko w majtach mam ostatnio ubytek
![]()
![]()
![]()
Czyżby ktoś je notorycznie zrywał??nie znam takiej strony, wieczorem popatrzebiustonoszy mam sporo i sporotowe i eleganckie i od seksi kompletow
tylko w majtach mam ostatnio ubytek
![]()
![]()
![]()
Ej no co wy, ja ciągle się zacieszam do telefonuTez na to zwróciłam uwagęnagle Fredzia myśli, ze coś jest zabawne
![]()
Super[emoji3]Dziewczynki Kochane dzwoniła właśnie pani genetyk, z maluszkiem wszystko dobrze i wyniki są bardzo super i się nie ma do czego przyczepić [emoji7][emoji7][emoji7] kolejne USG w 22tc [emoji7][emoji7] dziękuję Wam za wsparcie i każde dobre słowo [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
hahahha ja tez mam wielki tylek. Tzn jakby druga czesc tulowia wieksza od gornejKupić fajne majty to dla mnie jakaś abstrakcja. Mi wiecznie coś nie pasuje, a to w tyłek włażą, a to dzielą poślad na pół... Nienawidzę kupować gaci