reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

reklama
Julitka witaj wsrod nas:-)
dorota123456789 owocnych staranek zycze!!
electra będzie gobrze!! trzymaj się !!
adiva wiem cos o tym, jak pierwszy cykl sie staralismy to widzialam u siebie same objawy ciazy :tak:

a ja własnie dostałam tesciki zamowione z allegro i zrobiłam jeden owulacyjny noi 2 kreseczki tzn jedna blada ale jest!! wiec musimy sie starac:tak::tak::tak::-):-)
Jakos mam dobry humor noi słoneczko też wyszło:-)

WITAJ Julitka, pisz jak najwięcej, nie bedziesz tutaj sama:tak:

Dorotka, Życze owocnych staranek, tym razem musi się udać:-)

A ja właśnie uporałam się z moją kuchnią, nie było tak źle:-D

to podobnie jak ja heheh widzialam same objawy ciazy i juz mi bylo glupio testy kupowac w aptece bo tak czesto oj niecierpliwa jestem heh ja zawsze myslalam ze dziecko to nie sztuka zrobic a tu popatrz chcesz a nie mozesz....

witam Cie :) coz ja moge napisac staram sie prawie rok juz zalapalam dola choc te forum daje mi nadzieje jeszcze, ale plakac mi sie chce ;(

Głowa do góry!!! Odstresuj się, może to zabrzmi dziwnie ale może odpuść sobie na jakiś miesiąć-dwa starania, nie mierz temperatury, nie zastanawiaj czy masz dni płodne czy nie, nie stosuj testów owulacyjnych i kochajcie sie tak po prostu bez "zobowiązań". To może być blokada psychiczna...A jak to nie pomoże to udajcie się do lekarza. Nie można się załamywać kochana, trzeba wierzyć i działać :tak:. A my pomożemy. :-)

I z tego co mi wiadomo to nie jesteś tu jedyna, która stara się już tak długo...

reklama
Do góry