ola32
Fanka BB :)
Uważaj z tą matą, bo na mojej jest napisane, że zakaz używania w ciążyKupiłam też matę do akupresury ( któraś tu polecała) bo plecy mnie bolą niemiłosiernie, mam nadzieję,że trochę pomoże![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uważaj z tą matą, bo na mojej jest napisane, że zakaz używania w ciążyKupiłam też matę do akupresury ( któraś tu polecała) bo plecy mnie bolą niemiłosiernie, mam nadzieję,że trochę pomoże![]()
Uważaj z tą matą, bo na mojej jest napisane, że zakaz używania w ciążyA szkoda, bo uwielbiałam na niej leżeć!
W sumie to było to w 7tygodniu i 3 dniachA w którym tyg bylo te 145 uderzeń?
Bo ja to teraz w 10 A w wczesniej w 9 tyg wiec może wcześniej bije wolniej.
A jak bilo w ciazy z córcia ?
Co do objawy i ciazy to ja w 1 czulam się idealnie I chłopak w 2 tragicznie I chłopak w 3 dobrze też I chłopak, w 4 dobrze cora , w 5 dobrze i cora.. jakieś mdlosci byly Ale taki z którymi można było funkcjonować![]()
Proszę![]()
Ja też bym chciała teraz corcie bo właśnie ostatnia z listopada u bedzie prawie równe 2 latka.. o ciuchy i mysle ze dla dziecka lepiej .. Bo z synami to już będzie duża różnica.W sumie to było to w 7tygodniu i 3 dniachwiec może faktycznie jeszcze wolniej biło. A z córcia nie pamietam, wiem ze było wszystko ok, ale wartości nie pamietam, a nie mam przy sobie papierów z tamtej ciąży
![]()
Ja bym teraz wolała córkę pod tym względem ze wszytskie ubrania będą pasować, bo pierwsza córka z listopada no i wydaje mi się, ze mogłyby dziewczynki przy takiej małej różnicy wieku fajna relacje ze sobą stworzyćAle z kolei wtedy 3go już bym chciała syna, bo synka tez bym chciała ;p
Mam taki sam terminWitam,mogę dołączyć? Termin z OM na 04.12![]()
O to świetnie🏵
Powie mi któraś z Was co to może być?( Po prawej stronie, ni to płód w sumie to już wariuje) Przesyłam zdjęcie usg