reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też bym zrobiła jak Ty 😂. Im większe tym lepsze 😜. Ja uwielbiam samochody i lubię zapitalać 😜. Oczywiście jak są dobre warunki drogowe to popylam sobie a jak nie to jeżdżę ostrożnie. Mój Siwek się busem tłucze bo do niego może na brudasa wsiadać 😂.
Ja ci powiem szczerze ze wole mniejsze bo u mnie problem z parkowaniem🤣😂a ta naszczescie ma czujniki wiec jakos daje rade ale poprzednią to ładnie zalatwilam . Kilka razy zapitolilam w drzwi od garażu 😂😂😂wiec Audi byla juz w kiepskim stanie😂😂
Tak sie przyzwyczaiłam do czujników ze wzielam pewnego pięknego dnia Corse i cofalam na podwórku u kolezanki. Czekalam az za pipka cos no i sie nie doczekałam😂 Przywalilam w taka metalowa brame 😂😂😂

Ja mam na odwrot i smigam tez nieco duzym oplem vectra bo ja to zawsze cos obtlucze, zarysuje, nie chce mi sie na hopkach zwlaniac to pewnie cos tez z zawieszeniem juz sie dzieje itd a lukasza volvo stoi w garazu i on dba i chucha na wszystko a z moim adhd cos mnie trafia zanim on z garazu wyjedzie i przygotuje sie do jazdy 😂 😂 😂
Jprdl, dobra jesteś 😂😂😂. Z każdym twoim postem zajebiaszczo żałuję że nie mieszkasz koło mnie 😂

Ja ci powiem szczerze ze wole mniejsze bo u mnie problem z parkowaniem🤣😂a ta naszczescie ma czujniki wiec jakos daje rade ale poprzednią to ładnie zalatwilam . Kilka razy zapitolilam w drzwi od garażu 😂😂😂wiec Audi byla juz w kiepskim stanie😂😂
Tak sie przyzwyczaiłam do czujników ze wzielam pewnego pięknego dnia Corse i cofalam na podwórku u kolezanki. Czekalam az za pipka cos no i sie nie doczekałam😂 Przywalilam w taka metalowa brame 😂😂😂
jak to opowiadasz to przypomniala mi sie historia jak przed matura w nocy z jedna kolezanka umowilysmy sie po sasiedzku na wieczor - mialysmy sobie robic loki itd i ona przyniosla od swojego dziadka cala szklane czystego spirytusu :o i mowi do mnie tak patrz jak wypije pol szklanki jednym duszkiem :o a ona taka szalona ale nogdy nie przesadzala z alko, zreszta wtedy malo bylo nas stac na jakies alko czy inne takie i wypila i mowi teraz ty i mnie podpuscila i ja tez wypilam, po 15 minutach wyszlysmyz domy a we wlosach pozakladane spinki do krawatu :-) :):-) :):-) :) i nie mialysmy jak wrocic to poszlysmy do innejkolezanki zeby nas odwiozla i ona mowi ze ok ale musimy na luzie wyprowadzic samochod z podworka zeby jej rodzice nie slyszeli ;) I ten samochod wypychalysmy i w miedzyczesie ze cztery razy przywalilysmy w dom, w brame a na sam koniec jeszce klakson wlaczylysmy 🤣😂😅 pozniej pchalysmy ten samochod przez pol ulicy bo nie chcial odpalic ale ostatecznie nas odwiozla do domu ;) Jakie czasy ;)

Ja kiedyś też średnio umiałam cofać i takie tam, ale odkąd mój Siwek coś mi dowalił to się zawzięłam w sobie i jakoś to ogarnęłam. A teraz to ja mu dowalam jak źle zaparkuje w pracy i się sprzeczamy kto lepiej jeździ😂

Ja mam na odwrot i smigam tez nieco duzym oplem vectra bo ja to zawsze cos obtlucze, zarysuje, nie chce mi sie na hopkach zwlaniac to pewnie cos tez z zawieszeniem juz sie dzieje itd a lukasza volvo stoi w garazu i on dba i chucha na wszystko a z moim adhd cos mnie trafia zanim on z garazu wyjedzie i przygotuje sie do jazdy 😂 😂 😂
😂😂😂😂Dobra jestes 😂😂😂

Kochana twoje zdrowie 🥂 właśnie otworzylam winko🍾 wiec pijemy 🤣a jak bede pisac jakieś glupoty to mnie opierd...l 😂
Bardzo trzymam kciuki zeby wam sie udalo✊
Co za kut..as jeszcze myslal ze bedziecie na niego czekac. Bardzo dobrze zrobiliscie ze wynajeliscie tej parze z dzieckiem wasze mieszkanie. Wiesz my ostatnio zaczęliśmy sie zastanawiac zeby kupic jakies male mieszkanko w Gdansku albo Gdyni. Zakochalismy sie w Trójmieście 🥰
Zapraszamy do Trójmiasta😊😊😊

jak to opowiadasz to przypomniala mi sie historia jak przed matura w nocy z jedna kolezanka umowilysmy sie po sasiedzku na wieczor - mialysmy sobie robic loki itd i ona przyniosla od swojego dziadka cala szklane czystego spirytusu :o i mowi do mnie tak patrz jak wypije pol szklanki jednym duszkiem :o a ona taka szalona ale nogdy nie przesadzala z alko, zreszta wtedy malo bylo nas stac na jakies alko czy inne takie i wypila i mowi teraz ty i mnie podpuscila i ja tez wypilam, po 15 minutach wyszlysmyz domy a we wlosach pozakladane spinki do krawatu :-) :):-) :):-) :) i nie mialysmy jak wrocic to poszlysmy do innejkolezanki zeby nas odwiozla i ona mowi ze ok ale musimy na luzie wyprowadzic samochod z podworka zeby jej rodzice nie slyszeli ;) I ten samochod wypychalysmy i w miedzyczesie ze cztery razy przywalilysmy w dom, w brame a na sam koniec jeszce klakson wlaczylysmy 🤣😂😅 pozniej pchalysmy ten samochod przez pol ulicy bo nie chcial odpalic ale ostatecznie nas odwiozla do domu ;) Jakie czasy ;)
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

reklama
Dobra historia😂😂😂
Niezłe ziolko z Ciebie bylo😂😂😂

Do góry