klaudiaanita
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za piękne zarodeczki z których będzie zdrowa ciążaByły 2 komorki dojrzałe i obie się prawidłowo zaplodnily.. Także czekam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za piękne zarodeczki z których będzie zdrowa ciążaByły 2 komorki dojrzałe i obie się prawidłowo zaplodnily.. Także czekam![]()
hehehehe tak u mnie tez tyle za crio ale ja zawsze biore dodatki jakis embrioglue itd ale masz racje moze to jakis znakCena transferu mrożonych zarodków :-) 1800 zł. Czyżby znak![]()
Może to znak aby wrócić do tegoPierwsze co mi sie rzucilo w oczy na kompie to format kalendarza forumowego![]()
nie odpisalas skad jestes ? Bo chyba mamy bliziutko do siebieMoże to znak aby wrócić do tego![]()
Teraz będzie się działo na forum
Wracamy wszystkie do działania
Twój kalendarzyk dawał wiele radości ,podnosił na duchu i dawał siłę do działania !❤
A wiesz że ostatnio myślałam i TobieHej, widzę że wszystkie wracamy do dzialanianie było mnie od marca, musialam aie zdystansować nie tylko do Korony
Ja sie wybieram do Paśnika do Łodzipodpowiecie mi ile u niego takie badania standardowo kosztują?
gdzie tyyyy bylas !!!!!!!!!!! Wczoraj mialam pisac do ciebieHej, widzę że wszystkie wracamy do dzialanianie było mnie od marca, musialam aie zdystansować nie tylko do Korony
Ja sie wybieram do Paśnika do Łodzipodpowiecie mi ile u niego takie badania standardowo kosztują?
Oooo miłoA wiesz że ostatnio myślałam i Tobie. Fajnie że jesteś
.
A masz już jakieś badania zrobione?